Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς του Σκάι «8 Λέξεις».

Στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων» ο Άκης καλεί στο γραφείο του τη Μαίρη και της ζητά εξηγήσεις για ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο τμήμα που αυτή επιβλέπει, κατόπιν παρέμβασης του Δημήτρη, στο εργοστάσιο. Η Μαίρη σκαρφίζεται επί τόπου μια δικαιολογία για την ανάγκη αναβάθμισης του συστήματος λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της παραγωγής και ο Άκης δείχνει να την πιστεύει.

Λίγο αργότερα, την ώρα που οι δύο συνεργάτες «πανηγυρίζουν» για την εύκολη νίκη τους εις βάρος του Αρώνη, στο γραφείο του Δημήτρη εισβάλει η Ηλιάνα η οποία απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει.

Και η Μαίρη δεν είναι η μόνη που φαίνεται να βάζει «γκολ» στον Άκη στο γήπεδό του. Η Αποστολία αντιλαμβάνεται ότι την παρακολουθούν και πιάνει τον Μανούσο επ’ αυτοφώρω, ο οποίος ομολογεί τα πάντα.

Ο Μιλτιάδης πάλι συνεχίζει τις επαφές με τον Άλκη πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, παρότι δεν έχει αποδειχθεί ακόμα ότι ο νεαρός είναι γιος του.

Επίσης… Η Έλλη με την Ιφιγένεια επισκέπτονται το ατελιέ της Σμαράγδας για να διαλέξουν νυφικό, όμως η Έλλη δυσκολεύεται να αποφασίσει κι έτσι φεύγουν άπρακτες.

Η Εύα πληροφορείται πως η Ολυμπία αρνείται να φάει και θορυβείται μήπως πραγματοποιήσει την απειλή της για απεργία πείνας.

Ο Οδυσσέας διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Έρση και θορυβείται.

Διαβάστε επίσης »