Στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Σκάι «8 Λέξεις», ο Έκτορας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που δίνει, αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της απάτης του Αιμίλιου.

Στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων», ο Αιμίλιος, ο οποίος με τα πολλά έχει πείσει τη Μάγδα να τον δεχτεί πίσω στο σπίτι τους, βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τις ευθύνες των πράξεών του. Σε συνέντευξη που παραχωρεί σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Έκτορας τον κατονομάζει ως τον κύριο υπεύθυνο για τον πόλεμο λάσπης εναντίον της παράταξής του με αφορμή ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο και αποκάλυψε ότι το περίφημο ρεπορτάζ για το οποίο βραβεύτηκε ήταν αποτέλεσμα λογοκλοπής. Μάλιστα υπέδειξε και την δημοσιογράφο της οποίας ήταν αρχικά το θέμα.

Για ακόμα πιο κακή του τύχη, τη συνέντευξη του Έκτορα ακούει και ο Άκης, ο οποίος, έχοντας υπόψη του την παράνομη σχέση του Αιμίλιου με την ανιψιά του, γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να τον τελειώσει.

Όμως το θέμα του Αιμίλιου δεν είναι το μόνο που απασχολεί την οικογένεια Αρώνη. Η Ηλιάνα φλέγεται να μάθει την αλήθεια για την απάτη που σκαρώνουν ο Δημήτρης με τη Μαίρη και παρακολουθεί τις συνομιλίες τους.

Παράλληλα, η Έλλη και ο Φρίξος συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον γάμο τους, όμως το κλίμα ανάμεσά τους είναι τεταμένο. Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν ο Φρίξος θα συνειδητοποιήσει εν μέσω καταιγίδας ότι ξέχασε να πάρει τη νυφική ανθοδέσμη.

Τέλος, η Κατερίνα, η οποία αρνείται να αποδεχτεί ότι ο Άλκης είναι πλέον μέλος της οικογένειας, διαπιστώνει με ενόχληση ότι ο γιος του Μιλτιάδη βρίσκεται και αυτός στο νησί, καλεσμένος από την Ιφιγένεια.

Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας συνεχίζεται και η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, δίνει τέλος στη σχέση της με τον Δημοσθένη.

Δείτε ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε το νέο trailer της σειράς:

Διαβάστε επίσης »