Στο σημερινό επεισόδιο των «8 λέξεων» ο Μιχαήλ κάνει επιτέλους πρόταση γάμου και εκείνη, παρά τις ανησυχίες που του είχαν προκαλέσει οι διαμάχες τους, δέχεται. Το μονόπτερο στο χέρι της είναι πιά η τρανή απόδειξη του ισχυρού δεσμού που τους ενώνει.

Την ευτυχία του Μιχαήλ δεν συμμερίζονται οι άνθρωποι που βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στην τροχιά του Αντώνη. Η είδηση της σύλληψή του πέφτει σαν βόμβα και αναστατώνει τη Σμαράγδα, η οποία πληροφορείται το νέο από τον Σίμο, και τον Άκη, που ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μελλοντική τους συνεργασία.

Στο μέτωπο Ιφιγένειας – Σπύρου, τα νέα επίσης δεν είναι καλά. Οι τακτικές εξαφανίσεις του Σπύρου έχουν βάλει σε υποψίες την Ιφιγένεια. Υποψίες που αποδεικνύονται, εν μέρει τουλάχιστον, δικαιολογημένες, αφού η Αλκμήνη εξομολογείται τον έρωτά της στον Σπύρο και σε μια στιγμή αδυναμίας τον φιλάει.

Τέλος, ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο αναχωρούν για τη Γενεύη όπου εκείνος θα υποβληθεί στην συμφωνημένη χιερουργική επέμβαση για να σώσει την όρασή του ενώ η Ναυσικά, ανήσυχη με την εμφάνιση της Μιρέλλας Κονταξή, φοβάται ότι ενδέχεται να χάσει την κηδεμονία της Τζουλιάνας.

Διαβάστε επίσης »