Στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων» η παράνομη σχέση του Αιμίλιου και της Ελισάβετ κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Την πρώτη κίνηση κάνει η πεθερά του που πιάνει την Ελισάβετ και προσπαθεί να της αποσπάσει κάποια ομολογία. Αυτή αρνείται τα πάντα, όμως ο Αιμίλιος, καλού κακού, αποφασίζει να περνάει λίγο περισσότερο χρόνο με τη Μάγδα για να αμβλύνει τις υποψίες της.

Σε άλλο μήκος κύματος, η Κατερίνα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά καθώς το ξεσκέπασμα της εγκληματικής οργάνωσης ξυπνάει μέσα της επώδυνες μνήμες. Το «φάντασμα» του Φοίβου την επισκέπτεται καθημερινά και η μοναδική σκέψη της είναι τί έκανε λάθος.

Το ενδεχόμενο ο Σπύρος να την απατά με την Αλκμήνη βασανίζει την Ιφιγένεια, η οποία αποφασίζει να το παίξει άσχετη και να περιμένει τις εξελίξεις.

Το θέμα της κηδεμονίας της Τζουλιάνας βασανίζει τη Ναυσικά η οποία όμως αποφασίζει να το βάλει στην άκρη για την ώρα και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την υγεία του Οδυσσέα, ο οποίος αναχωρεί με την Έρση και τον Μάρκο για τη Γενεύη όπου θα εγχειριστεί.

Δύσκολα τα πράγματα και για τον Νικηφόρο που δεν καταφέρνει να πείσει την Εύα να αποκτήσουν παιδί. Στην απελπισία του επάνω, τη ζητάει να χωρίσουν.

Διαβάστε επίσης »