Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Σκάι «8 Λέξεις».

Στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων», η εμπιστοσύνη του Οδυσσέα στην Έρση κλονίζεται εντυπωσιακά, όταν η Σύνθια απαιτεί από εκείνον να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς αποκλειστικής συνεργασίας με αντάλλαγμα την πραγματοποίηση της έκθεσης. Ο Οδυσσέας γίνεται έξαλλος από τον εκβιασμό και ακυρώνει τις ετοιμασίες για την έκθεση, παρότι έχει ήδη γνωστοποιηθεί στον Τύπο, και στην επιστροφή στο σπίτι απαιτεί από την Έρση εξηγήσεις για το τι σήμαινε το μήνυμα της Σύνθιας στο κινητό της.

Όμως, ο Οδυσσέας δεν γνωρίζει ότι η αναγγελία της έκθεσης έχει ξυπνήσει στην Ηλιάνα τον πόθο για εκδίκηση. Η Ηλιάνα μοιράζεται τις σκέψεις της με την Ελισάβετ, από την οποία ζητάει να τη βοηθήσει, και έτσι μαθαίνει ότι ο δεσμός με τον Αιμίλιο συνεχίζεται.

Την ίδια στιγμή η Ναυσικά περνάει δύσκολες στιγμές προσπαθώντας αφενός να πείσει τον Μιχαήλ να ασκήσει την επιρροή του στη Βικτώρια για το παιδί και, αφετέρου, να κρατήσει τον Άκη μακριά από τον Μιχαήλ.

Η Έλλη πάλι παραμένει στην Αθήνα και ζαλίζει την Σμαράγδα με τις απαιτήσεις της σε σχέση με το νυφικό.

Ο Φρίξος από την πλευρά του είναι ένα βήμα από το να ολοκληρώσει το αστυνομικό μυθιστόρημα που γράφει και ζητάει από τον Οδυσσέα να το διαβάσει για να του πει τη γνώμη του.

Τέλος, ο Μιλτιάδης αναζητά διαρκώς δικαιολογίες για να συναντάει τον Άλκη πίσω από την πλάτη της Κατερίνας και ο Έκτορας μηχανεύεται τρόπους για να παγιδέψει τον άνθρωπο που εκβιάζει την Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης »