Η Αθηνά μαθαίνει για την απαγωγή και είναι έτοιμη να πάρει θέση, στη σειρά Αγγελική.

Παρόλο που μισεί αφόρητα την πρωταγωνίστρια, η Αθηνά δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να της συμβεί κάτι κακό. Άλλωστε, πριν μάθει όλη την αλήθεια, αγάπησε αυτό το κορίτσι σαν κόρη της.

Έτσι, επιβάλλεται στον Δημήτρη και του ζητάει να του αποκαλύψει που κρύβει την Αγγελική, η οποία παραμένει δεμένη και σε άσχημη κατάσταση. Όταν εκείνη ξυπνάει την επόμενη μέρα, αντικρίζει την Αθηνά μπροστά της. Τί κουβέντες θα ανταλλάξουν οι δυο πρωταγωνίστριες;

Η συμφωνία που φέρνει την ελευθερία

Πράγματι, η Αθηνά βάζει ένα τέλος στην απαγωγή, ζητώντας από την Αγγελική να υπακούσει στους όρους της. Πριν, όμως, από αυτό, οι δυο τους έχουν έναν ανατριχιαστικό διάλογο. Η Αγγελική της περιγράφει με κάθε τρόπο τί βίωσε στα χέρια των γιων της. Της ξεκαθαρίζει πως μπορεί οι λόγοι της εμφάνισής της να ήταν η εκδίκηση, αυτό, όμως, έχει χαθεί.

Μάλιστα, δε διστάζει να της αποκαλύψει την αλήθεια για την Δανάη, με την Αθηνά να σοκάρεται. Την ακούει με προσοχή και θλίβεται για όλα όσα έχει περάσει στη ζωή της. Η μεγαλύτερη πηγή των βάσανών της είναι εκείνη και τα παιδιά της, που της γκρέμισαν τα όνειρα και τις ελπίδες.

Η Αθηνά δηλώνει στην Αγγελική πως θα την αφήσει ελεύθερη, με τον όρο να μη μιλήσει σε κανέναν για την απαγωγή. Μάλιστα, της ζητάει να κάνουν μία ιδιαίτερη συμφωνία, με την πρωταγωνίστρια να δέχεται αμέσως. Έτσι, η Αγγελική επιστρέφει στο κτήμα, λέγοντας διάφορες δικαιολογίες για την απουσία της τόσες μέρες. Ο Μιχάλης, βέβαια, δε την πιστεύει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »