Σε προσωπικό τόνο η Αγγελική Νικολούλη ευχαριστεί τους ανθρώπους του Alpha και αποκαλύπτει την πρώτη αλλαγή για το «Φως στο Τούνελ» της νέας σεζόν.

Τα τηλεοπικά νερά τάραξε σήμερα η ανακοίνωση της μεταγραφής της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega. Η ίδια η δημοσιογράφος έστειλε λίγη ώρα αργότερα μήνυμα για τη νεά σεζόν, αποκάλυψε μια αλλαγή στην εκπομπή ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Alpha.

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη

«Το «Τούνελ» έπειτα από αρκετά χρόνια, αλλάζει στέγη!

Μία νέα, MEGAλη οικογένεια, μας ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και από το φθινόπωρο η εκπομπή θα ανάβει από εκεί τα φώτα της. Από το MEGA.

Οι άνθρωποι του MEGAλου καναλιού, υποδέχονται εμένα και τους συνεργάτες μου με θέρμη και εκτίμηση και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη.

Το «Τούνελ» για 27η σεζόν, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο του μυστηρίου και της αλήθειας. Από τον Οκτώβρη θα είμαστε και πάλι μαζί μία MEGAλη παρέα στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής.

Φέτος η εκπομπή θα προβάλλεται νωρίτερα…

ο ευχαριστώ μου…

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ALPHA, έναν – έναν ξεχωριστά, για την πολύχρονη συνεργασία μας.

Δεν ξεχνώ ότι εκείνη την «μαύρη» περίοδο που μπήκε το λουκέτο στο ALTER, ο ALPHA μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο «Τούνελ» την έρευνα και την προσφορά στο συνάνθρωπο…

Με αγάπη,

Αγγελική»

Διαβάστε επίσης »