Λίγες μόλις εβδομάδες μας χωρίζουν από το τέλος στην Αγγελική, τη δραματική σειρά του Alpha που έγραψε φέτος τη δική της τηλεοπτική ιστορία.

Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει για τη σειρά του Παναγιώτη Ιωσηφέλη.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 1η Ιουλίου η Αγγελική αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό, επιφυλάσσοντας έναν αποχαιρετισμό με λιγότερες εντάσεις, θεία δίκη για ορισμένους ήρωες και επανεκκίνηση για άλλους.

Όλοι αναρωτιούνται πως θα τελειώσει η σειρά;

—–

Με αίμα θα βαφτεί το φινάλε της σειράς «Αγγελική» σύμφωνα με το espressonews.gr κάνοντας τους τηλεθεατές να δακρύσουν.

Μπορεί ο Δημήτρης να γλιτώνει τη φυλακή για τα εγκλήματά του στην Αγγελική, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει τη ζωή και τη δράση του ανενόχλητος. Η Αθηνά θα πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

Η δράση του Δημήτρη συνεχίζεται! Με στόχο αυτή τη φορά τη νοσοκόμα της μητέρας του, θα τον δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο να προσπαθεί να σκοτώσει την Αγγελική, τη γυναίκα που ήρθε από το παρελθόν για να θυμίσει στην οικογένειά του το μεγαλύτερό τους σφάλμα. Και τελικά θα τα καταφέρει. Οταν θα έχουν αποκαλυφθεί όλα, ο Δημήτρης νιώθοντας πως εκείνη είναι η πηγή του κακού, θα τρέξει να τη βρει έχοντας στο χέρι ένα μαχαίρι για να τη σκοτώσει.

Αισθανόμενη την απειλή, η Αγγελική θα κρυφτεί σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και παρόλο που θα ασφαλίσει καλά την πόρτα, ο Δημήτρης θα καταφέρει να την ανοίξει. Η Δανάη, που ήταν μαζί της αλλά θα καταφέρει να ξεφύγει από το παράθυρο, θα φωνάξει την αστυνομία, όμως η βοήθεια δεν θα έρθει εγκαίρως. Ο Δημήτρης θα μπει στο δωμάτιο που είναι η Αγγελική και θα τη μαχαιρώσει. Δευτερόλεπτα αργότερα θα ακούσει τις σειρήνες της αστυνομίας έξω από το σπίτι και τότε θα τρέξει να κρυφτεί.

Στο πλευρό της Αγγελικής θα τρέξει ο Μιχάλης, που όμως δεν θα καταφέρει να την κρατήσει στη ζωή αφού η αιμορραγία της θα είναι ακατάσχετη. «Μίλησέ μου… Από στιγμή σε στιγμή το ασθενοφόρο θα είναι εδώ. Θα ζήσεις. Είσαι δυνατή, Αγγελική!», θα της φωνάξει, αλλά η γυναίκα στην αγκαλιά του θα έχει χαθεί οριστικά. Εναν όροφο παρακάτω, η Αθηνά και ο Δημήτρης έχουν κλειδωθεί σε ένα άλλο δωμάτιο νομίζοντας πως η αστυνομία δεν θα τους ψάξει, όμως όταν φτάσουν έξω από την πόρτα τους, τότε η Αθηνά θα πάρει την πιο δύσκολη απόφαση που έχει κληθεί να πάρει ποτέ στη ζωή της.

«Δημήτρη, πιες αυτό. Είναι για το καλό σου. Θα σωθείς αγόρι μου, μια και καλή. Ελα, πιες το, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Φτάνει και για τους δυο μας!», θα του πει και εκείνος θα την ακούσει για μια ακόμη φορά. Θα πάρει το μπουκαλάκι από τα χέρια της μάνας του και θα πιει το μεγαλύτερο μέρος του, αγνοώντας τι είναι το περιεχόμενό του. Απλά της έχει εμπιστοσύνη. Την ίδια στιγμή, μέλη της αστυνομίας προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα. Οταν πια τα καταφέρουν, ο Δημήτρης είναι αναίσθητος και η Αθηνά προσπαθεί να πιεί τη δική της δόση. Ομως δεν θα τα καταφέρει. Οι αστυνομικοί θα ρίξουν το δηλητήριο στο πάτωμα και έτσι δεν θα προλάβει να «φύγει» με τον τρόπο που το έκανε ο γιος της και γλίτωσε τη σύλληψη και κατά συνέπεια την κατακραυγή της κοινωνίας.

«Κυρία Αργυρού, συλλαμβάνεστε», θα είναι τα πρώτα και τα τελευταία λόγια που θα ακούσει η Αθηνά μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Θα της περάσουν χειροπέδες και θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπου και θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Κανένα από τα παιδιά της δεν θα δείξουν πως λυπούνται στη θέα εκείνης όταν μπαίνει το περιπολικό αφού γνωρίζουν πολύ καλά τι είχε κάνει στο παρελθόν προκειμένου να μην ενοχοποιηθούν τα τρία παιδιά της για τον βιασμό της Μαργαρίτας.

——

Αυτό που διαβάσατε πιο πάνω είναι και το τέλος της σειράς Amanda στην οποία και βασίζεται η Αγγελική

Θα τλειώσει όμως έτσι;

Εμείς όμως έχουμε άλλες πληροφορίες

—-

Από την αρχή που ξεκίνησε η Αγγελική και έγινε γνωστό ότι βασίζεται στη νοτιαμερικάνικη σειρά Αμάντα οι τηλεθεατές θέλησαν να μάθουν το τέλος

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα 

Η Αμάντα – καθ’ ημάς Αγγελική – έπεφτε νεκρή από τα χέρια του αντίστοιχου Δημήτρη

Η αλήθεια είναι ότι στο κοινό δεν άρεσε αυτό το τέλος

Εδώ είναι Ελλάδα και αρέσουν τα happy ends

Και μάλλον δεν χαλάνε τους χαλάνε το χατήρι

Ο σεναριογράφος της σειράς Παναγιώτης Ιωσηφέλης παραχώρησε σχετική συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV όπου και μίλησε για τα τελευταία επεισόδια και τις ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών…

Είμαστε ένα βήμα πριν αποκαλυφθούν οι ήρωες και οι σκοποί τους.

Θα πέσουν οι μάσκες. Όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Όλοι μαθαίνουν τα πάντα για όλους, πλην της Δανάης που μαθαίνει ένα μέρος της αλήθειας.

Δε μαθαίνει, δηλαδή, ότι είναι παιδί βιασμού;

Η Δανάη δεν είναι παιδί βιασμού. Ήρθε στον κόσμο από τη μια φορά που έκαναν τρυφερά έρωτα η Αγγελική με τον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης πως θα αντιδράσει, όταν το μάθει;

Παγώνει αλλά αποδέχεται τη συνθήκη. Στην πραγματικότητα στο τέλος τους βρίσκουμε ένα χρόνο μετά, οπότε με κάποιο τρόπο όλοι παίρνουν τις θέσεις τους.

Άρα το τελευταίο επεισόδιο διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά;

Στο μισό τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε τους χαρακτήρες ένα χρόνο πως φανερώνεται πώς έχει αναδιαμορφωθεί όλος αυτός ο πυρήνας, καθώς κάποιος από αυτούς έχει πεθάνει και κάποιος βρίσκεται στη φυλακή.

Να υποθέσουμε ότι πεθαίνει ο Δημήτρης και καταλήγει στη φυλακή ο Παύλος;

Ναι ο Παύλος πράγματι καταλήγει στη φυλακή, αλλά είναι ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο γίνεται. Ο Παύλος θα καταδικαστεί για κάτι που δεν έχει κάνει. Θα τιμωρηθεί και με κάποιον τρόπο να κάνει ένα restart.

Δεν καταδικάζεται για τη δολοφονία του Σταυριανού;

Ο Παύλος καταδικάζεται για το φόνο του Σταυριανού χωρίς να τον έχει δολοφονήσει αφού ήταν ατύχημα. Στο δια ταύτα καταδικάζεται για έναν φόνο που δεν έχει κάνει. Την ίδια στιγμή βέβαια όλοι μαθαίνουν μάθει τι έγινε πριν χρόνια, με την Αγγελική. Ο Στέφανος είχε ήδη πληροφορηθεί λίγο διάστημα πριν τι έχει συμβεί, κι εκεί υπάρχει μια ανατροπή. Φαίνεται ότι ήξερε κάποια πράγματα γι’ αυτό είχε αλλάξει και συμπεριφορά , στα τελευταία επεισόδια. Ο Στέφανος γίνεται πολύ επιθετικός με τους δικούς του στα τελευταία επεισόδια, χωρίς να τους λέει τι τρέχει. θέλει να πάρει την Αγγελική και να σηκωθούν να φύγουν.

Ο Στέφανος επομένως μένει με την Αγγελική, η σχέση τους καταφέρνει να ανθήσει παρά τα όσα έχουν συμβεί.

Ναι συμβαίνουν κι άλλα. Κάποιος από αυτούς τραυματίζεται πολύ σοβαρά, αλλά την σκαπουλάρει. Όλοι με κάποιο τρόπο ένα χρόνο μετά είναι σαν να ξαναγεννήθηκαν. Ωρίμασαν και συνειδητοποίησαν πράγματα.

Θα είναι μαζί με τη Χριστίνα ο Νικόλας;

Και ο Νικόλας πληρώνει με κάποιο τρόπο για τις πράξεις του. Θα είναι μαζί. Της εξομολογείται τι έχει κάνει και ούσα θύμα η ίδια μιας τέτοιας κατάστασης , αρχικά της είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εκ των υστέρων καταλαβαίνει ότι η ομολογία του σημαίνει ότι θέλει να είναι μαζί της πολύ καθαρός.

Ο Νικόλας είναι ο πρώτος ήρωας που δείχνει μια αληθινή μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Όντας ο μικρότερος της οικογένειας, ήταν αυτός που ποτέ δεν ησύχασε, όταν οι υπόλοιποι με κάποιο τρόπο τακτοποίησαν τις πράξεις τους στο κεφάλι τους. Ο Νικόλας εξ’ αρχής είχε ενοχές και τύψεις. Φέρονταν αυτοκαταστροφικά. Την ίδια στιγμή όμως δημιουργήσαμε τις συνθήκες ώστε να γίνει κατανοητό στο κοινό, ότι αν ειλικρινώς μετανιώσεις για τις πράξεις σου υπάρχει δυνατότητα για μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι κάτι το οποίο στο τέλος της σειράς εγώ θα ήθελα να εκταμιευτεί στον κόσμο. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά αν συνειδητοποιήσεις τί παραβίασες, γιατί το έκανες και το ομολογήσεις υπάρχει η δυνατότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας για να ξαναστήσεις την ζωή σου από την αρχή. Αυτός είναι ένας από τους θεματικούς πυρήνες αυτής της σειράς.

Πώς θα αντιδράσει η Κατερίνα όταν αντιληφθεί ότι ο Δημήτρης είναι ψεύτης και επικίνδυνος;

Η Κατερίνα μαθαίνει το ποιόν του Δημήτρη και τα τινάζει όλα στον αέρα. Ένα γεγονός αποτελεί την σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Τόσο καιρό επέλεγε να μην βλέπει γιατί δεν ήθελε να δει, αλλά τελικά γίνεται ένα συμβάν που δεν έχει άλλη ανάγνωση, παρά το ότι προσπαθούν οι Αργυροί να το σκεπάσουν. Έτσι ξεκινά η καταστροφή! Η Κατερίνα διαπιστώνει ότι ο Δημήτρης είναι ψεύτης, ότι αυτό που της δείχνει είναι μια ψευδή, αναληθή εικόνα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει σοβαρά συμπλέγματα και φέρεται και επικίνδυνα .Δεν παντρεύονται ποτέ. Τινάζει τον γάμο στον αέρα.

Την Αθηνά πώς θα την δούμε ένα χρόνο μετά;

Η Αθηνά παίρνει το πιο σκληρό μάθημα καθώς η ίδια έχει στο μυαλό της ότι τα έχει κάνει καλώς καμωμένα. Η διάψευση και ο τρόπος που καταλήγει ήταν μια πολύ συνειδητή μου επιλογή. Περιέρχεται στην χειρότερη δυνατή θέση. Η τιμωρία που υφίσταται η Αθηνά είναι η χείριστη όλων. Είναι φρικτή και φρικαλέα. Αποτελεί ουσιαστικά ένα σχόλιο μου. Όταν μεγαλώνεις παιδιά φροντίζεις να αποκτήσουν αγωγή. Οι γονείς φέρουν ευθύνη για τον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους.

Η Σοφία θα βρει την ευτυχία;

Θα την βρει, αλλά όχι πολύ εύκολα. Μέχρι το τέλος υπάρχουν διάφορες παλινδρομήσεις και φόβοι. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε οι χαρακτήρες να έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο των πράξεων τους. Δεν είναι ένας καλός γαμπρός αυτός που θα οδηγήσει την Σοφία στην ευτυχία, αλλά η δική της δύναμη να δει πέρα από το τραύμα.

Θα συνεχιστεί η σχέση της με τον Αντρέα;

Ναι! Απλώς δε γίνεται μονόδρομα και εύκολα. Πρέπει και αυτή να καταλάβει ότι η ψυχή της είναι πιο βαθιά από την πληγή της.

Η Τζένη θα θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Παύλου;

Το γεννά αλλά είναι πια εκτός Ελλάδος. Έχει ήδη φύγει. Βέβαια με κάποιο τρόπο ζητά από την οικογένεια έμμεσα μια συγχώρεση. Συνεργάζεται με την Αγγελική στην διαλεύκανση του εγκλήματος, ενώ στο τέλος κάνει και μια πράξη μεγαλείου απέναντι τους. Το τελευταίο επεισόδιο ολοκληρώνεται με ένα τραπέζι που δεν είναι όλοι εκεί. Θα παρευρίσκονται οι μισοί από τους ήρωες, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι η Τζένη δυνητικά κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψει σε αυτή την οικογένεια γιατί γεννά το παιδί του Παύλου.

Σε ποια χώρα θα πάει η Τζένη;

Δεν αναφέρεται στο σενάριο. Αποφασίζει να διαμείνει μόνιμα στο εξωτερικό, οδηγώντας την έρευνα στον Παύλο και προσπαθώντας να σώσει τον εαυτό της..

Πώς θα είναι το φινάλε για την οικογένεια των Ζάχων;

Αρχικώς γνωρίσαμε δύο οικογένειες που διαβαθμίζονταν σε άρχοντες και υπηρέτες. Στον επίλογο όλοι εξισώνονται. Στο τελευταίο τραπέζι, δε θα υπάρχουν οι όρθιοι που υπηρετούν τους καθιστούς. Είναι θετικό το φινάλε. Η Αγγελική, ήταν μια ιστορία που στο πέρας της οι ήρωες που έκαναν λάθος το συνειδητοποίησαν και τιμωρήθηκαν, περισσότερο ή λιγότερο, ενώ οι υπόλοιποι κατανόησαν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

—-

Όπως βλέπετε ο πλέον αρμόδιος μας δίνει τα φώτα του

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του Xamos.gr

Ακολουθήστε τo Xamos.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Αναδημοσίευση από το Xamos.gr

Διαβάστε επίσης »