Μεγάλες αλλαγές θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες αλλάζει όλο το Διαφάνι, με την προσθήκη νέων σκηνικών.

Εκτός από τα σκηνικά, διαφορετικούς θα δούμε και τους πρωταγωνιστές. Κάποιοι θα κάνουν τη διαφορά με την εμφάνισή τους, η οποία θα διαφέρει πολύ από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο.

Την μεγαλύτερη αλλαγή θα την δούμε στην Βιολέτα, η οποία θα εμφανιστεί ξανθιά και εντελώς διαφορετική. Θα αναλάβει ξανά τα ηνία του καφενείου, υποστηρίζοντας το έργο των κατοίκων και φίλων της. Μεγάλη αλλαγή θα δούμε και στην Παγώνα, αλλά και στην Ρίζω, η οποία θα αποκτήσει πολλά χρήματα, σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers.

Ο τρίτος κύκλος θα φέρει και νέα μαγαζιά στο Διαφάνι, με πολλούς κατοίκους να χτίζουν από το μηδέν τη ζωή τους, στις Άγριες Μέλισσες. Η Λενιώ και ο Λάμπρος καλλιεργούν τη νέα τους γη, την οποία είδαμε να αγοράζουν στα τελευταία επεισόδια. Άγνωστη παραμένει η περιουσία του Δούκα στο Διαφάνι, καθώς ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι ιδιαίτερα μισητός στο χωριό.

Η Ουρανία προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια, με την άδοξη συνεργασία της με τον Σαραντόπουλο. Ο Μπάμπης χτίζει βήμα – βήμα την μεγάλη του καριέρα, μέχρι να βρεθεί και ο ίδιος στην εξορία, μαζί με τον Προκόπη και τον Λάμπρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »