Στα αποκλειστικά πλάνα που έδειξε σήμερα το «Πρωινό», είδαμε την η Ελένη να κάνει το μεγάλο βήμα να επισκεφτεί τον Ακύλα Μεγαρίτη στο σπίτι του για να του ζητήσει να μεσολαβήσει για να έχει ο Λάμπρος καλύτερη μεταχείριση.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο «αντίπαλους», αυτούς που θα σύρουν τον χορό των εξελίξεων στο Διαφάνι το επόμενο διάστημα, γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού των Σεβαστών, παρουσία της Ζωής.

Η Ελένη κάνει την αρχή ζητώντας από τον Ακύλα να μεσολαβήσει στους υψηλά ιστάμενους φίλους του για τον Λάμπρο, όμως εκείνος της κόβει τη φόρα, πληροφορώντας της ότι ο Λάμπρος ομολόγησε ότι είναι μέλος της οργάνωσης που έβαλε βόμβα στο αυτοκίνητό του. Της λέει χωρίς περιστροφές ότι δεν σκοπεύει να κάνει οτιδήποτε για να τον βοηθήσει και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του.

Τότε, η Ελένη του επισημαίνει ότι, όποιος πήγε κόντρα στο χωριό, έφυγε με την ουρά στα σκέλια και φέρνει ως παράδειγμα τον προηγούμενο κάτοικο του σπιτιού, τον Δούκα Σεβαστό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του Xamos.gr

Ακολουθήστε τo Xamos.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Αναδημοσίευση από το Xamos.gr

Διαβάστε επίσης »