Άγριες Μέλισσες: Αναμφισβήτητα ο ρόλος του παπά Γρηγόρη είναι… «κλειδί».

Όλα τα βλέπει, όλα τα ξέρει και φυσικά μιλάει όταν και όπως θέλει. Μα το πιο σημαντικό είναι πως ο ήρωας μας με τη θέση που έχει στο Διαφάνι είναι εκείνος που θα δώσει την ευλογιά του σε κάθε ευτυχισμένο ζευγάρι στο χωριό αφού θα το παντρέψει.

Για την ώρα και πιο συγκεκριμένα εδώ και μιάμιση περίπου σεζόν στη σειρά έχει τελέσει αρκετούς γάμους.

Ο τελευταίος ήταν αυτός της Βιολέτας με τον Μιλτιάδη.

Ένας γάμος που τα είχε όλα! Και κούκλα η νύφη Βιολέτα και γλέντι και πολλούς καλεσμένους, μια από τις ωραιότερες σκηνές που έχουμε δει έως και σήμερα.

Ο Κωστής Σαββιδάκης είναι λάτρης των social media και σχεδόν καθημερινά θα μοιραστεί με τους followers τους backstage φωτογραφίες. Πριν το γάμο λοιπόν της Βιολέτας και του Μιλτιάδη είχε «ανεβάσει» αρκετές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgaram δίχως όμως να «προδίδει» λεπτομέρειες.

Ανάμεσα σε αυτές τον είδαμε και αγκαλιά με μια από τις ηρωίδες και σαν άνθρωπος του Θεού, αυτό που θέλει είναι να την αποκαταστήσει. Το αν θα το δούμε ή όχι και αυτό στα προσεχή επεισόδια είναι θέλημα όχι Θεού αλλά σεναριογράφων. Εκείνος πάντως το κάλο το έκανε.

«Όλους τους φροντίζει…

Θα σου βρούμε και εσένα ένα καλό παλικάρι, καιρός να αρχίσουν να σε φροντίζουν και εσένα…», έγραψε στη φωτογραφία.

Δες για ποια πρόκειται:

Άγριες Μέλισσες: Αναμφισβήτητα ο ρόλος του παπά Γρηγόρη είναι… «κλειδί».

Ο Κωστής Σαββιδάκης είναι λάτρης των social media και σχεδόν καθημερινά θα μοιραστεί με τους followers τους backstage φωτογραφίες

Πριν το γάμο λοιπόν της Βιολέτας και του Μιλτιάδη είχε «ανεβάσει» αρκετές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgaram δίχως όμως να «προδίδει» λεπτομέρειες.

Ανάμεσα σε αυτές τον είδαμε και αγκαλιά με μια από τις ηρωίδες και σαν άνθρωπος του Θεού, αυτό που θέλει είναι να την αποκαταστήσει. Και ποια είναι;

“Αγορίτσα αγαπημένη…

Όλους τους φροντίζει…

Θα σου βρούμε και εσένα ένα καλό παλικάρι, καιρός να αρχίσουν να σε φροντίζουν και εσένα…”, έγραψε στη λεζάντα

Διαβάστε επίσης »