Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω φαίνεται πως κάνουν οι δύο μικρότερες αδερφές Σταμίρη, όσον αφορά τις σχέσεις τους στη σειρά. Μάλιστα, μία βιαστική απόφαση που παίρνουν η Ασημίνα και ο Νικηφόρος, θα ωθήσει την Δρόσω στα άκρα, με αποτέλεσμα να στείλει εξώδικο, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής θα βρεθεί στο πλευρό της πρωταγωνίστριας, η οποία θα κάνει τα πάντα για το παιδί της.

Ενώ η Ασημίνα φαίνεται να προσπαθεί αρκετά, για να βελτιώσει τη σχέση της με την αδερφή της, τα γεγονότα δεν της επιτρέπουν να το καταφέρει. Μία φρικτή αποκάλυψη στον μικρό Σέργιο, θα την κάνει να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του συζύγου της. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Οι λόγοι που οδηγούν το ζευγάρι στο Παρίσι

Όπως είχαμε αναφέρει σε αντίστοιχο άρθρο, ο Νικηφόρος, μετά από τα τελευταία γεγονότα με τον συνεταιρισμό, αποφασίζει να διακόψει κάθε δεσμό με την οικογένειά του. Έτσι, ζητάει από την Ασημίνα να φύγουν μαζί για το Παρίσι, ξεκινώντας μια νέα ζωή, μακριά από όλους και όλα. Η Ασημίνα, παρόλο που ζητάει εδώ και καιρό μία σανίδα σωτηρίας, αρνείται την πρόταση του συζύγου της.

Τα γεγονότα, όμως, δεν της επιτρέπουν να μείνει άλλο στο Διαφάνι. Ο μικρός Σέργιος έρχεται αντιμέτωπος με την μεγάλη αλήθεια για την Λενιώ και το παρελθόν της. Η είδηση αυτή σοκάρει τον μικρό ήρωα, με αποτέλεσμα η ψυχική του υγεία να κλονίζεται σημαντικά. Η Ασημίνα θα δεχτεί σκληρή επίθεση από την Μυρσίνη, με αποτέλεσμα να ζητήσει στον Νικηφόρο να φύγουν.

Η Δρόσω απειλεί με εξώδικο για την διεκδίκηση του μικρού

Όταν η Δρόσω ενημερώνεται για τα σχέδια της αδερφής της, ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Παρόλο που η Ασημίνα προσπαθεί να την ηρεμήσει, εκείνη αρνείται να δεχτεί πως θα χάσει για πάντα το παιδί της. Έτσι, η Δρόσω απαντάει με εξώδικο στην αδερφή της, στις Άγριες Μέλισσες. Τονίζει πως εάν φύγουν μαζί με τον μικρό, θα κάνει τα πάντα για να τον διεκδικήσει, μέσω του νόμου.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος πείθουν τη Δρόσω πως δε θα φύγουν τελικά, με σκοπό εκείνη να ανακαλέσει το εξώδικο, στις Άγριες Μέλισσες. Παράλληλα, οργανώνουν μυστικά τα σχέδιά τους, με τον μικρό Σέργιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για το ταξίδι τους. Έτσι, σε μια επίσκεψη, ο Σέργιος πάνω στην χαρά του, αποκαλύπτει πως τελικά το ταξίδι αυτό θα γίνει.

Έτσι, Ασημίνα και Δρόσω ξεκινούν νέα διαμάχη, η οποία παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »