Το μέλλον των «Άγριων Μελισσών», της πιο δημοφιλούς ελληνικής τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων ετών, κρίνεται μέσα στην εβδομάδα.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από τις γιορτές, η απόφαση για τη συνέχιση ή μη των «Άγριων Μελισσών» για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα λαμβάνονταν στα τέλη Ιανουαρίου του 2021 ή, το αργότερο, μέσα στον Φεβρουάριο.

Όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή, οι σεναριογράφοι της σειράς, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους και ούτε οι βασικοί συντελεστές δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με τους ήρωες που υποδύονται.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η σειρά γράφεται παράλληλα με τα γυρίσματα -τα γυρίσματα είναι 2-3 εβδομάδες μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που βλέπουμε στους δέκτες μας- και το συγγραφικό δίδυμο «ζυγίζει» καθημερινά την απήχηση που έχουν οι διάφοροι χαρακτήρες στο κοινό -το Twitter έχει αναδειχθεί από αυτή την άποψη σε εργαλείο μείζονος σημασίας- για να αποφασίσει την εξέλιξη κάθε ιστορίας.

Όμως, για να πάρουν την τελική απόφαση για την συνέχιση ή μη της σειράς θα πρέπει να ξέρουν ποιες ιστορίες θα «κλείσουν» οριστικά, ποιες θα συνεχιστούν και ποιες νέες θα έρθουν να συμπληρώσουν τα κενά.

Ταυτόχρονα, το συγγραφικό δίδυμο έχει να λύσει και έναν ακόμα γρίφο. Από τον επόμενο μήνα ξεκινάει στο Mega η προβολή της νέας τους σειράς «Σιωπηλός δρόμος». Πρόκειται για εβδομαδιαία σειρά και στους όρους της συνεργασίας τους με το «μεγάλο» κανάλι είναι ότι δεν θα προβάλλεται απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό για την ώρα σημαίνει ότι η προβολή της αστυνομικής έμπνευσης σειράς θα πρέπει να οριστεί για την Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης »