Μία σκηνή που δεν έχει προβληθεί ακόμη από τις «Άγριες Μέλισσες», έκανε όλο το καστ της σειράς να κλάψει με λυγμούς την στιγμή που γυρίζονταν.

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν για τρίτη σεζόν με αρκετά δυνατή πλοκή, όμως σύμφωνα με τους συντελεστές δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα…

Μάλιστα, ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος επιβεβαίωσε το γεγονός στο περιοδικό «MYtv», όπου έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε πως στο γύρισμα μιας σκηνής, έκλαψαν όλοι οι συντελεστές, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης.

«Όλο το συνεργείο λύγισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη του:

– Πώς θα είναι η ζωή του Μπάμπη σε αυτόν τον κύκλο;

Ο Μπάμπης μέχρι τώρα είναι στην εξορία, αλλά θα γυρίσει στο Διαφάνι. Θα προσπαθήσει να ξαναγίνει άνθρωπος, γιατί κανένας δεν γύρισε από την εξορία αλώβητος, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Θα προσπαθήσει να αποβάλει πράγματα και συναισθήματα που έζησε και να φτιάξει ξανά τη ζωή του.

– Ο Κυριάκος και η Ουρανία θα φτάσουν στη Λέρο για να τον δουν. Τι θα συμβεί στην πρώτη τους συνάντηση;

Ήταν μια πολύ συγκινητική σκηνή αυτή. Ο Κυριάκος, όταν φτάνει στη Λέρο με την Ουρανία, λέει ένα τραγούδι που έγραψε για το γιο του. Και όλο το συνεργείο λύγισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κλαίγαμε όλοι και για εμένα ήταν βαθιά και σημαντική σκηνή.

Διαβάστε επίσης »