Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κωνσταντή σε μια τυχαία έξοδο με την αδελφή του για σινεμά στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Χωρίς επιτυχία ο Κωνσταντής προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού του με τη Δρόσω στα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Όπως θα δούμε σήμερα, ο γιος του Δούκα Σεβαστού και η Πηνελόπη αποφασίζουν να ξεσκάσουν βλέποντας μια ταινία.

Στο διάλειμμα της προβολής, τα δύο αδέλφια που κατευθύνονται προς την έξοδο, πέφτουν πάνω στην Δρόσω και τον Λευτέρη. Παρά την έκδηλη χαρά της Πηνελόπης που βλέπει μετά από μήνες τη Δρόσω και βρίσκει μια ευκαιρία να επανασυνδεθεί με τον μικρό Σέργιο, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δύο πρώην εραστές είναι φορτισμένη.

Ο Λευτέρης και η Πηνελόπη, αντιλαμβανόμενοι ότι η παρουσία τους είναι ανεπιθύμητοι, αποχωρούν από την αίθουσα με κάποιο πρόσχημα και ο Κωνσταντής με την Δρόσω βρίσκονται ο ένας μπροστά στον άλλον σε μια αναμέτρηση όπου κυριαρχεί η αμηχανία.

Ο Κωνσταντής αιφνιδιάζεται από την αποκάλυψη της ταυτότητας του Λευτέρη και απορεί που η Δρόσω έχει επαφές με τον γιο του Ακύλας και ανιψιό του φονιά του Μιλτιάδη προκαλώντας την αντίδρασή της. «Απ’ όλους τους ανθρώπους μιλάς εσύ για όνομα;» του απαντάει οργισμένα, στα αποκλειστικά πλάνα που πρόβαλε σήμερα το «Πρωινό».

Διαβάστε επίσης »