Το νέο ολοκληρωμένο τρέιλερ στις Άγριες Μέλισσες κυκλοφόρησε, με πολλούς να τρέχουν να παρατηρήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχασαν.

Κι όμως, το βίντεο αυτό μας χάρισε μία πολύ όμορφη εισαγωγή για όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες, τις οποίες κάποιοι από τους τηλεθεατές δεν παρατήρησαν αμέσως.

Όπως και να έχει, το νέο τρέιλερ από τις Άγριες Μέλισσες κατέβηκε από τον ANT1, με το κανάλι να στοχεύει, ίσως, σε κάποιες διορθώσεις. Ανέβηκε ξανά, άμεσα, χωρίς να αφήσει παραπονεμένους τους τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΔΩ

Η Βιολέτα στο Διαφάνι Μπορεί η Βιολέτα μας να μη φάνηκε σε κάποια σκηνή, τα πόδια της, όμως, πάτησαν τα χώματα του αγαπημένου της χωριού. Ένα πλάνο από την επιστροφή της στο καφενείο με την βαλίτσα να αχνοφαίνεται, δείχνει πως η Βιολέτα μας επιστρέφει δυναμικά, διψασμένη για εκδίκηση.

Ο πάγκος της Ελένης

Ο Ζάχος πηγαίνει να βρει την Ελένη Σταμίρη, η οποία βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Εκεί, παρατηρείται ένας πάγκος μεγάλος, με κάποια βαζάκια. Ο Ζάχος Λυκογιάννης καταφθάνει με το στρατιωτικό του όχημα και την χαιρετά.

Πίσω από την Ελένη αχνοφαίνεται η νέα -ίσως- μικρή της επιχείρηση. Η ίδια φοράει ποδιά και στέκεται ακριβώς μπροστά από αυτή.

Το σπίτι της Σοφούλας, χωρίς την Σοφούλα

Η ομάδα των πέντε αναλαμβάνει δράση. Ο Τόλιας, ο Νέστορας, ο Άγγελος, ο Παπά Γρηγόρης και ο Προύσαλης ετοιμάζονται για το δικό τους χτύπημα, κατά της χούντας. Στόχος τους είναι να παραπλανήσουν τις αρχές, δείχνοντας πως είναι με το μέρος τους.

Η πρώτη τους σύσκεψη γίνεται αργά τη νύχτα, στο σπίτι του Άγγελου και της Σοφούλας. Στην πράσινη αυτή κουζίνα που αποτελεί ένα από τα νέα σκηνικά της σειράς.

Το όπλο που σημαδεύει τον Άγγελο

Ο Άγγελος, σε μία σκηνή της σειράς, δε φοράει την στολή του. Φοράει ένα λευκό πουκάμισο, με ένα όπλο να τον σημαδεύει στο κεφάλι. Το τοπίο πίσω του είναι αρκετά γνώριμο. Μοιάζει πολύ με αυτό που αγναντεύει ο Λάμπρος, στην εξορία.

Το ερώτημα παραμένει ένα: Αυτό είναι το Διαφάνι ή η Λέρος; Ο Άγγελος ακολουθεί τον Λάμπρο, τον Μπάμπη και τον Προκόπη ή μένει πίσω παλεύοντας για το αγαπημένο του χωριό;

Ο δικηγόρος της Μυρσίνης

“Δε θα μιλάμε απλώς για ποινή φυλάκισης Μυρσίνη” θα πει ο δικηγόρος της οικογένειας των Σεβαστών στην Μυρσίνη, δείχνοντας πως στα νέα επεισόδια θα ανοίξουν και δικαστικές υποθέσεις.

Υποθέσεις από το παρελθόν, ή νέες; Οι λεπτομέρειες στο νέο τρέιλερ της σειράς Άγριες Μέλισσες δημιουργούν πολλά ερωτήματα στους τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης »