Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο που θα υποδυθεί στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» .

Είναι γνωστό ότι ο τρίτος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» βρίσκει πολλούς ήρωες της σειράς μακριά από τον χώρο όπου τους γνωρίσαμε, να παλεύουν για να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που «ξεσπιτώνονται» είναι και η Ασημίνα με τον μικρό Σέργιο, η οποία μετακομίζει στη Λάρισα ώστε ο μικρός να είναι κοντά στον πατέρα του και για να βρει δουλειά.

Μόνη της πλέον, μακριά από τις προστατευτικές φτερούγες της Ελένης, η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της, μετά από την κατάρρευση του γάμου της και την καταστροφική πυρκαγιά που άφησε τις τρεις αδελφές χωρίς μέσα διαβίωσης.

Από τα συντρίμμια της παλιάς της ζωής, η Ασημίνα αντλεί το κουράγιο για μια καινούργια αρχή. Αυτή τη φορά δεν θα είναι η άβουλη ερωτευμένη γυναίκα που επιτρέπει στον σύζυγό της και την οικογένειά του να την κατευθύνουν. Θα είναι μια εργαζόμενη γυναίκα που θα κάνει κουμάντο στο σπίτι της και θα ανακαλύψει μέσα της δυνάμεις που θα εκπλήξουν και την ίδια.

Η δουλειά που θα βρει η Ασημίνα θα είναι στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας, όπου θα αναλάβει τον ρόλο της έμπιστης γραμματέως του εκδότη Πέτρου Ορφανίδη. Η νέα θέση της θα της επιτρέψει να αναπτύξει πλευρές της προσωπικότητά της που ήταν θαμμένες έως τώρα, να αναλάβει ευθύνες και ρίσκα και, τελικά, να πάρει θέση απέναντι στα ιστορικά γεγονότα στην χώρα μας.

Κομβικό ρόλο στη «μεταμόρφωσή» της θα παίξει η σχέση της με τον εργοδότη της, ένα πρόσωπο που θα μας συστηθεί στο τέλος του μήνα όταν θα κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο η θοποιός που θα υποδυθεί τον Πέτρο Ορφανίδη, περιέγραψε με αδρές γραμμές τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί και εξήγησε πως αποφάσισε να πει το «ναι» στις «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι ένα σίριαλ που έχει τόσες πολλές ιστορίες που τρέχουν ταυτόχρονα και τόσα πολλά πρόσωπα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, με πολύ δομημένες ιστορίες, ο καθένας τη δική του, που αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ σε γύρισμα. Μοιράζεται ο χρόνος. Οπότε είναι πολύ ανθρώπινος ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω εκεί» είπε ο ηθοποιός ο οποίος είχε εκφράσει στο παρελθόν ενδοιασμούς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε καθημερινή σειρά.

«Ο ρόλος μου είναι ένας εκδότης στα τοπικά νέα, την κεντρική εφημερίδα της Θεσσαλίας. Είναι περίεργη η δράση του λόγω της χούντας. Έχει ένα φανερό κομμάτι της ζωής του κι ένα κρυφό. Σίγουρα εμπλέκεται στη ζωή της Ασημίνας. Με ποιον τρόπο και σε ποιο βαθμό θα φανεί» είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος ολοκληρώνει σε λίγες ημέρες την περιοδεία του με την παράσταση των «Βακχών».

Δείτε τη συνέντευξη του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στο «Πάμε Δανάη»:

Διαβάστε επίσης »