Τι θα δούμε στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Ποιος θα πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Μπορεί να φέρει την πραγματική τιμωρία; Και είναι αρκετή για να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοίξει;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά και οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου. Κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές. 

Ο Αλέξης θα βρεθεί νεκρός
Νέες εξελίξεις έρχονται να ταράξουν και πάλι τα νερά στο σίριαλ άγριες μέλισσες. Ο Αλέξης και ο Σπανός προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία που θα αποδεικνύουν την δολοφονία του Θέμελη από τον Δούκα. Σε όλον αυτόν τον αγώνα ο Αλέξης θα χρησιμοποιήσει και την Πηνελόπη, καταθέτοντας της τα πάντα για την υπόθεση, προσπαθώντας και η ίδια να βρει στοιχεία για να αποδείξει την ενοχή του Δούκα.

Η βοήθεια της φυσικά είναι πολύτιμη καθώς παρακολουθεί τις κινήσεις του πατέρα της αλλά και του μελέτη ενώ αποκαλύπτει στον Αλέξη τα πάντα για την Ανέτ και τον Θέμελη. Παράλληλα εμφανίζεται στο εισαγγελέα ένας μάρτυρας που είναι χρήσιμος στο να αποδείξει την δολοφονία του Θέμελη. Σε όλα αυτά περισσότερη ταραχή στο σπίτι των Σεβαστών θα προσδώσει η εμφάνιση της Δόμνας δίνοντας στην Πηνελόπη την ευκαιρία να μαζέψει περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για την ενοχή του Δούκα.

Ο Αλέξης με τον Παππά βρίσκουν τις επόμενες μέρες τον μάρτυρα που θα τους βοηθήσει να φτάσουν στη σύλληψη του Δούκα και προσπαθούν να τον πείσουν να καταθέσει την αλήθεια. Ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια. Δίνει μία μεγάλη μάχη εναντίον του Δούκα προκειμένου να αποδείξει την ενοχή του. Μία μάχη όμως η οποία θα του κοστίσει πολύ ακριβά ακόμα και την ίδια του την ζωή.

Αυτή θα είναι η πιο οδυνηρή στιγμή …
Οι αποκαλύψεις που γίνονται φέρνουν στην επιφάνεια μυστικά που καθηλώνουν όλο το Διαφάνι αλλά και το οριστικό τέλος του Αλέξη από την σειρά. Ο Αλέξης εντοπίζεται δολοφονημένος γεγονός που συγκλονίζει τους πάντες. Τραγική φιγούρα η Πηνελόπη η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Και ενώ όλοι εικάζουν για το ποιος δολοφόνησε τον Αλέξη κύριοι ύποπτοι είναι ο Δούκας, ο Αχιλλέας και ο Μελέτης με κοινό συμφέρον όλων να τον θέλουν νεκρό.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »