Τι θα δούμε στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Ποιος θα πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Μπορεί να φέρει την πραγματική τιμωρία; Και είναι αρκετή για να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοίξει;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά και οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου. Κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές. 

Τι θα γίνει στο μεγάλο φινάλε για Ασημίνα και Μπάμπη;
Ξέρουμε ότι πολλοί θέλετε να μάθετε τι θα γίνει τελικά με Ασημίνα και Μπάμπη στην αγαπημένη μας σειρά. Τι θα γίνει στο τέλος για αυτούς τους δύο χαρακτήρες;

Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι θέλετε να είναι μαζί. Αλλά τελικά τι θα γίνει;

Ο γιος του Κυριάκου δεν μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του και θα κάνει συνεχείς προσπάθειες για να είναι μαζί. Η Ασημίνα από την άλλη θα παραμείνει πιστή στην απόφαση της να είναι μαζί με τον γιο της, και στον μεγάλο αγώνα που θα κάνει για την επιμέλεια του κόντρα στον Νικηφόρο.

Μπορεί η Ασημίνα να έχει εκτιμήσει όσα έκανε ο Μπάμπης για την ίδια και το παιδί της αλλά δεν θα κάνει το επόμενο βήμα να είναι μαζί με τον Μπαμπη. Η ζωή της είναι αποκλειστικά με τον γιο της.

Ο Μπάμπης θα είναι για πάντα μια όμορφη ανάμνηση.

Τελικά δεν της έβγαλε ποτέ το μεγάλο συναίσθημα για να την ταρακουνήσει και να την κερδίσει. Παρέμεινε ένα καλό στήριγμα στην ζωή της. Και ο Μπάμπης θα το καταλάβει πολύ αργά.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »