Εξελίξεις που σοκάρουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς η Ελένη θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει πίσω στο Διαφάνι τον άνδρα της, Λάμπρο σώο και αβλαβής. Η ίδια με την βοήθεια του Νέστωρα θα μπει σε μια χουντική ομάδα που αποτελείτε μόνο από γυναίκες και ονομάζεται «ΕΣΤΙΑ».

Ο μυστικός της ρόλος μέσα στην οργάνωση Η ίδια μπαίνει στην οργάνωση με στόχο να αποσπάσει πληροφορίες. Προφανώς και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν την πραγματική της ταυτότητα και τις πεποιθήσεις της και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της. Οι μέρες της Ελένης μέσα στην οργάνωση αρχικά περνούν ομαλά όσο επικίνδυνο και να είναι αυτό που κάνει και μαζί με την βοήθεια του χωριού προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες.

Ο Ζάχος εμφανίζεται στην οργάνωση Η επίσκεψη του Ζάχου στην χουντική αυτή οργάνωση προκαλεί την ταραχή της Ελένης καθώς το σχέδιο της ανά πάσα στιγμή μπορεί να τιναχτεί στον αέρα. Όμως αυτό δεν θα συμβεί αφού περνώντας οι μέρες η Ελένη αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η ίδια προσπαθεί να μην πανικοβληθεί και να διαχειριστεί την πληροφορία αυτή με ψυχραιμία.

28η Οκτωβρίου στο Διαφάνι Οι μέρες της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες εκεί μέσα προχωρούν, φτάνοντας στην ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και στην επέτειο του ΟΧΙ, που γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη θα αλλάξει τα πάντα καθώς οι γυναίκες της οργάνωσης που βρίσκεται η Ελένη πηγαίνουν στο Διαφάνι με την ίδια να αγωνιά καθώς δεν πρέπει με τίποτα να αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα. Ο Ζάχος θα είναι αυτός που θα την καλύψει και δεν θα μάθει καμιά γυναίκα της οργάνωσης για αυτήν.

youfly.com

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του Xamos.gr

Ακολουθήστε τo Xamos.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
Αναδημοσίευση από το Xamos.gr

Διαβάστε επίσης »