Χαμός στο Διαφάνι. Το μωρό της Σοφούλας και του Άγγελου έρχεται στις Άγριες Μέλισσες για να σπείρει τον… πανικό!

Η είδηση αυτή, ίσως είναι και η πιο χαρούμενη που ακούγεται σε αυτό το χωριό, ύστερα από πολύ καιρό. Ο Περικλής Τόλιας και η Παγώνα πετούν στα σύννεφα, φροντίζοντας να μη λείπει τίποτα από την κόρη τους.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η πρωταγωνίστρια υπέφερε πολλά και δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. Ο γάμος της με τον Άγγελο ήταν σαν μία δεύτερη ευκαιρία που της έδωσε η ζωή, για να σταθεί ξανά στα πόδια της. Για να δημιουργήσει οικογένεια, για να αγαπήσει ξανά την ίδια, για να εμπιστευτεί ξανά τους γύρω της.

Σύντομα μαθαίνει τα ευχάριστα νέα και τα ανακοινώνει σε όλους. Ο Νέστορας πετάει στα σύννεφα, με τον Άγγελο και τον Μπάμπη να κάνουν σχέδια για το παιδί αυτό, πριν καν γεννηθεί. Φυσικά, το μωρό της Σοφούλας και του Άγγελου έρχεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, στις Άγριες Μέλισσες. Το ζευγάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, καθώς το επάγγελμα του Άγγελου θα δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στο Διαφάνι.

Όλοι θα γίνουν μία γροθιά απέναντι στον Ακύλα Μεγαρίτη. Η Παγώνα και ο Τόλιας βρίσκονται σε σύγχυση μέχρι η κόρη τους να γεννήσει. Όλοι τρέχουν, για να μη λείψει τίποτα από το ζευγάρι. Μάλιστα, η Παγώνα ξεσηκώνει τον κόσμο, ετοιμάζοντας τα προικιά του μωρού. Μία είδηση χαρμόσυνη που θα φέρει μία μικρή δόση ελπίδας και αισιοδοξίας στο χωριό αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »