Στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» οι εξελίξεις στην οικογένεια Σεβαστού θα φέρουν απόγνωση τη Μυρσίνη που βλέπει να χάνει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το σοκ που βιώνουν στα επόμενα επεισόδια οι ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους και θα αφήσει το αποτύπωμά του στο Διαφάνι.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ως συνήθως η οικογένεια Σεβαστού, όπου οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, σπέρνοντα καχυποψία και διχόνοια.

Τρεις είναι οι αποκαλύψεις που ταράζουν την «ηρεμία» των κατοίκων του αρχοντόσπιτου.

Η μία αφορά στην δολοφονία του Σέργιου. Οι αντιδράσεις των δύο αδελφών στο άκουσμα της αλήθειας αναδεικνύουν και τα διαφορές των δύο χαρακτήρων.

Ο μεν Νικηφόρος ξεχνάει τις υποσχέσεις του προς την Ασημίνα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απομακρύνει από τον γιο τους, χρησιμοποιώντας μέσα που προκαλούν σοκ ακόμα και στην Μυρσίνη, η οποία έχει δώσει στο παρελθόν μαθήματα σκληρότητας.

Ο δε Κωνσταντής, μετά από την ψυχρολουσία που δέχεται και τον αναπόφευκτο χωρισμό τους, επιστρέφει στην αγκαλιά της Δρόσως, πιο αποφασισμένος από ποτέ να της προσφέρει όλα όσα της έλειψαν στη ζωή της. Τον γιο της και έναν αφοσιωμένο σύντροφο.

Η δεύτερη αποκάλυψη φέρνει αντιμέτωπους τον Δούκα με τον Νικηφόρο όταν ο πρώτος μαθαίνει, από το στόμα του Μιλτιάδη, ότι το ναυάγιο της βιομηχανικής ζώνης και οι δικαστικές περιπέτειές του είναι συνέπειες των δολοπλοκιών που εξύφανε ο γιος του για να πάρει από τα χέρια του τα ινία της οικογενειακής περιουσίας.

Όμως, η τρίτη αποκάλυψη είναι αυτή που θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

Οι υποψίες για την εμπλοκή του Δούκα στον θάνατο του Θέμελη πυκνώνουν καθώς ο Μελέτης από τη μία και ο Αλέξης Γραμματικός μαζί με τον Σπανό από την άλλη βρίσκονται πολύ κοντά στην αλήθεια.

Η απόφαση του Δούκα να διαρρήξει το αστυνομικό τμήμα και να αφαιρέσει το σημείωμα που τον ενοχοποιεί την ώρα που το χωριό γιορτάζει τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω θα αποδειχθεί τελικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και, μαζί με την ομολογία της Ανέτ, θα οδηγήσει στην σύλληψη του παντοδύναμου Σεβαστού.

Ανήμπορη να αντιδράσει στα γεγονότα που απειλούν σαν χείμαρρος να παρασύρουν όλα όσα αγαπάει, η Μυρσίνη αναζητάει συμμάχους και παρηγοριά.

Διαβάστε επίσης »