Άγριες Μέλισσες: Στον αέρα το τρέιλερ της τρίτης σεζόν
free gossip.gr! Αυτό είναι το σάιτ που προφανώς θάλατε να επισκεφτείτε! free gossip.gr! Όμως όπως θα καταλάβατε βρεθήκατε σε λάθος σελίδα. Αν θέλετε να βρεθείτε στην σωστή διεύθυνση μπορείτε να πληκτρολογείσετ FREEGOSSIP.GR! Σας ευχαριστούμε!

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται τον Σεπτέμβριο και σήμερα παίρνουμε μια μικρή πρώτη γεύση.
Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία πριν από ένα μήνα και ήδη όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψει στις οθόνες. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 μπήκε για τα καλά στις καρδιές του κοινού και η αγωνία για τη νέα σεζόν έχει ανέβει κατακόρυφα.
Όπως ήδη γνωρίζουμε, την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, θα μεταφερθούμε στο 1967 και στις μέρες που θα γίνει το πραξικόπημα των συνταγματαρχών. Ήδη τα σπόιλερ μας έχουν δώσει μια μικρή εικόνα για το τι θα δούμε, ενώ στον αέρα του ΑΝΤ1 δόθηκε και το πρώτο τρέιλερ.
Δείτε το τρέιλερ…

Περιμένουμε εναγωνίως την έναρξη της τρίτης σεζόν.

freegossip.gr

The post Άγριες Μέλισσες: Στον αέρα το τρέιλερ της τρίτης σεζόν appeared first on free gossip.gr! Αυτό είναι το σάιτ που προφανώς θάλατε να επισκεφτείτε! free gossip.gr! Όμως όπως θα καταλάβατε βρεθήκατε σε λάθος σελίδα. Αν θέλετε να βρεθείτε στην σωστή διεύθυνση μπορείτε να πληκτρολογείσετ FREEGOSSIP.GR! Σας ευχαριστούμε!

Διαβάστε επίσης »