Δεν είναι μόνο ο Ακύλας Μεγαρίτης που η παρουσία του θα φέρει αναστάτωση στην κοινωνία του μικρού χωριού του θεσσαλικού κάμπου στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Ο τρίτος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου και τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα new entries που θα παίξουν κρίσιμο ρόλο θα είναι και ο γιος και η κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη, τους οποίους θα υποδυθούν οι ηθοποιοί Δημήτρης Τσικλής και Στέλλα Ψαρουδάκη.

Ο Λευτέρης και η Κορίνα Μεγαρίτη λοιπόν θα βρεθούν σύντομα στο επίκεντρο της προσοχής της κοινωνίας του χωριού, κυρίως λόγω της ταραχώδους ερωτικής ζωής τους.

Η μεν Κορίνα θα ερωτευτεί παθιασμένα τον Μελέτη, τον οποίο θα τοποθετήσει σε ένα φανταστικό βάθρο, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της άφιξης της Πηνελόπης στο χωριό.

{https://www.instagram.com/p/CTrETMOABfm/?hl=el}

Ο δε Λευτέρης, ευαίσθητος, καλλιεργημένος, με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες, θα συνδεθεί ρομαντικά με τον νεαρό γιο του Τόλια και της Παγώνας, τον Δημήτρη, που θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπούτσικος.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους θα δημιουργήσει τριγμούς στις οικογένειες αλλά και στον κοινωνικό περίγυρο που δεν μπορεί να ανεχτεί την ιδέα μιας τέτοιας σχέσης.

{https://www.instagram.com/p/CTrDxOBg1pe/?hl=el}

Διαβάστε επίσης »