Το νέο τρέιλερ στις Άγριες Μέλισσες κατάφερε να φέρει την ανατροπή σε όλα όσα ξέραμε ως τώρα. Τίποτα δεν είναι όπως το περιμέναμε, τίποτα δεν αγγίζει τις προσδοκίες που είχαμε για τον τρίτο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς.

Οι Άγριες Μέλισσες κατάφεραν για ακόμη μία φορά να κάνουν τη διαφορά. Το νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε και κόβει την ανάσα. Οι πρώτες ιστορίες ξεδιπλώνονται, η χούντα σκεπάζει το Διαφάνι και όλα αλλάζουν.

Κάποιοι υπηρετούν τη νέα συνθήκη, άλλοι βυθίζονται στο απόλυτο κενό. Η μάχη που θα δοθεί, είναι ατελείωτη. Τα ζευγάρια μπλέκονται μεταξύ τους και η αγωνία φτάνει στα ύψη. Αυτό που ακολουθεί ανατριχιάζει το κοινό.

Αντιστροφή – καταστροφή

Ο Λάμπρος εξορίζεται ως αρχηγός κομμουνιστικής οργάνωσης. Ο Ζάχος φαίνεται να ακολουθεί το καθεστώς, στην πραγματικότητα, όμως, εμφανίζεται για να βοηθήσει την Ελένη.

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος αλλάζουν. Η μπουάτ τους καταρρέει. Ο Κωνσταντής βυθίζεται στο αλκοόλ, με την γυναίκα του Ακύλα Μεγαρίτη να του αλλάζει τη ζωή. Η Δρόσω ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της, ενώ η Ασημίνα αλλάζει πλευρά.

Ο Πέτρος Ορφανίδης διεκδικεί την πρώτη θέση στην καρδιά της. Ο Νικηφόρος τάσσεται υπέρ της χούντας και φοράει ξανά πουκάμισο και γραβάτα. Ο Προκόπης καταρρέει, ενώ το σύνθημα “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια” ακούγεται παντού.

Στο Διαφάνι επικρατεί πανικός. Η Πηνελόπη επιστρέφει, ο πόλεμος μεταξύ των Σεβαστών ξεσπάει. Η Μυρσίνη βρίσκεται στο πλευρό του Δούκα, με την ελπίδα να βρεθεί μία λύση στον γολγοθά που βιώνουν.

Ο Ακύλας γίνεται ένα με το Διαφάνι. Κυριαρχεί και διατάζει. Ο Μελέτης είναι στο πλευρό του, αρραβωνιάζεται την κόρη του και η καταστροφή ξεκινάει. Το νέο τρέιλερ στις Άγριες Μέλισσες ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα.

Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει, κόντρα στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας. Θα είναι ο νικητής για ακόμη μία χρονιά;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »