Το μόνο αλλά σημαντικό αρνητικό της πρεμιέρας, η πολύ χαμηλή τηλεθέαση 5,4% απλά δεν υπάρχει. ΠΑΤΟΣ κυριολεκτικά. Σοκαριστικό για όλους.

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την σημερινή ημέρα. Θα μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση, ή θα συναγωνίζεται το Top Chef για το χειρότερο ριάλιτι σε νούμερα την νέα χρονιά.

Tο πρώτο στάδιο είναι το «Blind Taste Test» Auditions, με τον κάθε διαγωνιζόμενο να μαγειρεύει την ιδέα του για να περάσει στην επόμενη φάση. Αλλά η μεγάλη καινοτομία είναι ότι οι κριτές δοκιμάζουν κυριολεκτικά στα τυφλά. Με τα μάτια δεμένα.  Δεν ξέρουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε πιάτο, αλλά ούτε και τι “καπνό φουμάρει”

Όσοι από τους διαγωνιζομένους πάρουν τουλάχιστον δύο θετικές ψήφους πέρασαν στην επόμενη φάση.

36 θα περάσουν στην επόμενη φάση.

3 Κορυφαίοι Chefs. 3 Διαφορετικές Φιλοσοφίες. 1 Μεγάλος Νικητής. Η πιο καυτή μάχη… ξεκίνησε!

Τι θα δούμε σήμερα;

Όποιος καταλάβει ακριβώς την ονομασία του Λατινοαμερικάνικου φαγητού ας μας το στείλε σε μήνυμα. Δεν καταλάβαμε τίποτα. Για δοκιμάστε και εσείς!

Σου αρέσουν τα Spoiler; Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Διαβάστε επίσης »