Συγκινημένος ο Αντύπας για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Στο πένθος έχει βυθίσει όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο η απώλεια του πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλου. Ανάμεσα σε όσους τον αποχαιρετούν δημόσια είναι και ο Αντύπας που με συγκίνηση έκανε λόγο για έναν «σπουδαίο δάσκαλο».

«Δεν βρίσκω λόγια για να μιλήσω για αυτόν τον σπουδαίο και ανεπανάληπτο καλλιτέχνη. Κάθε τραγούδι του ήταν και ένας διαφορετικός ρόλος. Ο Τόλης έφερε το θέατρο στη νυχτερινή διασκέδαση» είπε ο Αντύπας φανερά συγκινημένος μετά την είδηση της απώλειας και συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού»

«Επηρέασε και εμένα ως τραγουδιστή καθώς με επηρέασε και ήταν ένας σπουδαίος δάσκαλος. Η σκηνική του παρουσία ήταν ανεπανάληπτη. Τον μιμήθηκαν όλοι. Ήταν ο πρώτος που βγήκε στην πίστα με μικρόφωνο. Όταν μπήκε στη ζωή μου έγινε φίλος μου, πήγαινα σπίτι του. Με έχει συμβουλέψει πάρα πολλές φορές. Ξέρω ότι όσο τον αγαπούσα εγώ, με αγαπούσε και εκείνος».

Ο τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας: «Τον ευχαριστώ που ήταν φίλος μου. Για μένα δεν έφυγε ποτέ, θα είναι πάντα εδώ και θα μου τον θυμίζουν τα τραγούδια του».

Διαβάστε επίσης »