Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Ανδρέας Γεωργίου θέλει ξεχωριστά πρόσωπα για την «Γη της Ελιάς» τη νέα του σειρά που θα έχει γυρίσματα σε Κύπρο και Μάνη. Και πράγματι έγινε πρόταση στην πρώην υπουργό Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

  • Απ’ ότι μαθαίνω αν και η ίδια ακόμη δεν έχει επίσημα απαντήσει κλείνει προς το «όχι». Και αυτό όχι γιατί έχει κακές σχέσεις με τον Κύπριο, αλλά γιατί δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο στίβο της πολιτικής και μάλιστα πολύ σύντομα αναλαμβάνοντας και πάλι κάποια καθήκοντα που θα έχουν σχέση με τον Τουρισμό ή τον Πολιτισμό.

Κάπως έτσι φαίνεται να «καίγεται» η συγκεκριμένη υποψηφιότητα για τη σειρά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου που επίσης φέρεται να δέχθηκε πρόταση αλλά ανεξαρτήτως πολιτικής είναι γνωστό πως δεν κάνει τηλεόραση.

Πάντως ο Γεωργίου απ’ ότι μαθαίνω δεν θα είναι πρωταγωνιστής στη νέα του σειρά. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να έχει αποφασίσει στην παρούσα φάση.  

Αποκλειστικό – Το άκυρο της Γκερέκου στον Γεωργίου για τη σειρά στο Mega, δείτε τι λένε στα social media:
SKAI.gr
40 λεπτά πριν
Μπεκατώρου: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο της ιστιοπλοΐας
Menie6473
44 λεπτά πριν
Την ευτυχία όταν ανοίγει το πακέτο με τα βιβλία που περιμένεις...κανείς unboxer ποτέ 😉
σε μία βδομάδα
BankingNews.gr
50 λεπτά πριν
Συναγερμός για τις ορφανές στην – Προτεραιότητα τα
eReportaz
1 ώρες πριν
Κέρκυρα: Επιτέθηκε με γροθιές σε αστυνομικό που του ζήτησε να φορέσει μάσκα
https://www.ereportaz.gr/kerkyra-epitethike-me-grothies-se-astynomiko-pou-tou-zitise-na-foresei-maska/
via @ereportaz
ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΩ
1 ώρες πριν
Είμαστε σήμερα εδώ γιατί αυτός ο άνθρωπος @velopky δεν παράτησε την ποτέ!! Γνώρισε το σάπιο πολιτικό σύστημα στην και έβαλε σκοπό της ζωής του να το διαλύσει. Και είμαστε μαζί από την αρχή σε αυτό. Λεγόμαστε @ellinikilisi και είμαστε αποφασισμένοι.
Διαβάστε επίσης »