ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το STAR ΔΙΩΧΝΕΙ τους Καραβάτου – Κατσούλη! ΚΟΒΟΝΤΑΙ στο τέλος της ΣΕΖΟΝ! Θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ! Οι πληροφορίες είναι σαφέσταστες! Το…ΤΕΛΟΣ της εκπομπής τους όμως, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απόδοση τους στην τηλεθέαση, ΔΕΝ είναι. Δεν είναι αυτός ο λόγος που τους ΚΟΒΕΙ το Star!!! Τα νούμερα τηλεθέασης βέβαια, σαφώς και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ικανοποιητικά κυρίως επειδή το κανάλι τους έδωσε αυτά τα χρόνια, τεράστια “φαρέτρα” γεμάτη με παραγωγές που σκίζουν καλεσμένους των οποίων είχαν στην εκπομπή τους!

ΌΜΩΣ: Όποιος και αν παρουσιάζε την εκπομπή αυτή – εκτός ακραίων περιπτώσεων – με καλεσμένους που θα ζηλεύουν όλες οι άλλες εκπομπές τα τελευταία χρόνια, θα κρατούσε την εκπομπή σε πολύ καλύερα επίπεδα από πλευράς τηλεθέασης!

Όμως αυτός, δεν είναι ο μόνος λόγος που το ζευγάρι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτό που κάνει. Θα τον διαβάσετε τον λόγο, όταν ανακοινωθεί η μη ανανέωση συμβολαίου τους.

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ, «Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…»

Πάντως τα πράγματα είανι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ από μικρές λεπτομέρειες που καταλήγουν μεγάλες αποδέιξεις! Παράδειγμα; Ακόμα και ο Νίκος Μουτσινάς όταν βγήκε με σύνδεση ζωντανά στην εκπομπή τους, τους τόνισε αυτό που κάνει το Star! Δηλαδή, δεν αφήνει τους παρουσιαστές του να εμφανίζονατι σε άλλα κανάλια!

Όμως φέτος ο Κρατερός Κατσούλης, πήγε στο σόου του Αντέννα, YFSF! Αυτό θα μπορούσε φυσικά να είναι και άδεια από το Star! Αλλά δεν είναι! Που ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως η ΡΗΞΗ είναι ανοιχτή, και πολύ πολύ ΦΑΝΕΡΗ!

…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Σάλος με Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη: Η τραγική είδηση για το ζευγάρι που την έστειλε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Διαβάστε επίσης: Σάλος με Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη: Η τραγική είδηση για το ζευγάρι που την έστειλε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! Η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές και απολογήθηκε.

Μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, και εμφανώς στεναχωρημένη με αφορμή το χθεσινό τρέιλερ της εκπομπής της, είπε:

“Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ.

Είναι -όπως αντιλαμβάνεστε- πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, ότι δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε τέτοιο.

Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου”!

Το τρέιλερ που ενόχλησε
Στο τρέιλερ που προβλήθηκε αλλά δεν υπάρχει πια στο διαδίκτυο αφού το αφαίρεσε το Star, υπήρχε ένα αστείο που αφορούσε ένα παιδί που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Το βίντεο ξεσήκωσε σάλο αρνητικό σχολίων από γονείς παιδιών με αναπηρία που όχι μόνο δεν το βρήκαν.

Κατερίνα Καραβάτου ”Κατέρευσα”: ”Τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου.” Τι δήλωσε η Καραβάτου για την πολυήμερη απουσία της

“Νομίζω ότι έχω να κάνω κανένα χρόνο εκπομπή. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν είδατε, λείπει ο Κρατερός. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου.

Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πέρασε.

Επίσης να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον σταθμό, τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν και κατανόησαν όλο αυτό το πράγμα που περνούσα.

Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Νίκο, τον Σάββα, που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει με διάφορα αποτυχημένα αστεία να γελάσω. Δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές.

Έχει περάσει όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς πάρα πολύ, όπως και τους συναδέρφους μου, που δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι υγεία είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δεν θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα…

Σε άλλα νέα δεν είναι εδώ ο Κρατερός. Τον ξεθεώσατε και του έδωσα ένα ρεπό να πάρει λίγο τα πάνω του” , ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου φανερά συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης »