Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η απόρριψη 12 νεκρών ζώων σε κάδο σκουπιδιών στο Κρυονέρι. Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Καλαφατέλης καταγγέλει το γεγονός και γνωστοποιεί την πρόθεση του για άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Έντεκα γάτες και ένας σκύλος εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου σε κάδο απορριμμάτων στο Κρυονέρι. Όπως αποδείχτηκε, πριν από την απόρριψη στον κάδο είχε προηγηθεί η ψύξη των άτυχων ζώων σε κατάψυξη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η απόρριψη των ζώων διενεργήθηκε από οδηγό οχήματος Van με αδιευκρίνιστο λογότυπο, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα ζώα έφεραν τσιπ από άλλους δήμους και όχι από τον δήμο Διονύσου.

Κρυονέρι

Ο Δήμαρχος του Δήμου Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης καταγγέλει το αποτρόπαιο γεγονός και δηλώνει μηδενική ανοχή για τέτοιου είδους πράξεις:

«Δεν πρόκειται να ανεχθούμε, τουλάχιστον στο δικό μας Δήμο, αντίστοιχες αποτρόπαιες, ανατριχιαστικές και άνανδρες πράξεις, οι οποίες προσβάλλουν όχι μόνο την ανθρωπιά αλλά και τον πολιτισμό μας. Έδωσα εντολή να υποβληθεί δίωξη κατά των υπαιτίων προκειμένου να καταστεί δυνατή η παραπομπή των υπευθύνων στη Δικαιοσύνη».

Με εντολή του Δημάρχου Διονύσου δρομολογήθηκε η μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Τέλος, ο Δήμος Διονύσου ενημέρωσε όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες Αδεσπότων των εμπλεκόμενων Δήμων.


Λεωφορειολωρίδες: Πού θα τοποθετηθούν οι 12 κάμερες που θα φωτογραφίζουν τους παραβάτες

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας

Διαβάστε επίσης »