Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (15/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από το πρωί της ίδιας μέρας οι «κίτρινοι» θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Μέχρι την άλλη Παρασκευή (18/6) οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο». Το πρωί της επόμενης μέρας (Σάββατο 19/6) η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Νέα πρόσωπα δεν αναμένεται να υπάρχουν, τουλάχιστον όχι στην πρώτη συγκέντρωση. Αντίθετα, σε σχέση με το περυσινό ρόστερ, θα απουσιάζουν όπως όλα δείχνουν οι Νικόλας Ιωάννου και Σαντέ Σίλβα – αμφότεροι είχαν μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη μορφή δανεισμού από Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα – και Έργκις Κάτσε που είναι κοντά στην πρόωρη λύση της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης »