Η Φάρμα Spoiler (07/04) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε καθημερινά SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

Στην Φάρμα δεν θα πρέπει τίποτα να θεωρείται δεδομένο, και φυσικά τίποτα δεν είναι προβλέψιμο, αφού οι ανατροπές καραδοκούν.

Κόσμος και κοσμάκης στην ΦΑΡΜΑ έρχεται και φεύγει. Αλλά έχουμε τον έλεγχο και θα σας δώσουμε τις επόμενες αποχωρήσεις αλλά τις αφίξεις που θα έχουμε στο κτήμα.

Πλησιάζει το Σάββατο και η αποχώρηση είναι το πιο σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα σας αφήναμε έτσι.

Οι αποχωρήσεις
Οι προηγούμενοι παίχτες που αποχώρισαν είναι θεματάκια με την υγεία τους, αφού ο Ερωτόκριτος έφυγε γιατί δεν μπορούσε το πρόβλημα με το δόντι του, και η Μαρία Φραγκάκη μονομάχησε τραυματισμένη στο χέρι της αποχώρισε.

Οι παίχτες που θα αποχωρίσουν είναι οι η Μαρία Τοτόμη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Λογικά το Σάββατο ο Μπιλ ως πρώτος μονομάχος θα επιλέξει τον Ιατρόπουλο για να μονομαχήσουν, και ο Μιχάλης που έχει σοβαρό πρόβλημα με την μέση του δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει.

Ακόμα δεν μπήκε και θέλει να φύγει
Αλλά και ο Τάσος Ξιαρχό μέσω μηνύματος είπε ότι θα αποχωρήσει, αφού δεν του αρέσει ο ρόλος που του δίνουν. Πιο συγκεκριμένα του  δόθηκε δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη, και είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλα στο κτήμα.

Οι αφίξεις
Ένα πράγμα σαν το survivor πάνε να κάνουν με αρκετές αφίξεις, αλλά μένει να δούμε αν θα καταφέρουν να κάνουν και τα νούμερα του survivor.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο xamos.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »