Με το στόμα ανοιχτό έμεινε χθες το βράδυ 13/10, ο Bachelor Αλέξης Παππάς, διαπιστώνοντας ότι οι υποψήφιες νύφες δυσκολεύονται ν’ απαντήσουν ακόμα και σε ερωτήσεις επιπέδου μαθητών δημοτικού.

Ποια κορίτσια με τα μαργαριτάρια τους άφησαν άφωνο τον γοητευτικό Bachelor; Πώς αντέδρασε εκείνος;

Έκπληκτος και συνάμα άφωνος έμεινε χθες ο Αλέξης Παππάς υποβάλλοντας τα κορίτσια σε μία δοκιμασία που έπρεπε αν μη τι άλλο να γνωρίσουν βασικές γνώσεις για το χάρτη της Ελλάδος.

Ποιες νύφες δεν πέρασαν το τεστ γνώσεων του Bachelor, χθες Τετάρτη 13/10

Το ομαδικό ραντεβού που είχε ετοιμάσει ο Αλέξης για οκτώ κορίτσια θύμιζε κάτι από μαθήματα γυμνασίου και δημοτικού. Αρχικά της κάλεσε να συμμετέχουν σ’ ένα μάθημα χημείας που περιελάμβανε όμως ένα τεστ συναισθημάτων. Για την ακρίβεια έπρεπε ν’ “αναμείξουν” σε υγρή μορφή βασικές έννοιες αγάπης κατά τον Αλέξη, όπως η ειλικρίνεια, ο σεβασμός αλλά και το πάθος και ο έρωτας. Το πείραμα πέτυχε, ωστόσο τα μάτια του Bachelor είδαν για άλλη μια φορά πολύ έντονα το στοιχείο της έντονης αντιπαράθεσης των κοριτσιών, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου.

Η μεγάλη έκπληξη του Αλέξη Παππά ήρθε όταν τα κορίτσια κλήθηκαν να πάρουν μέρος σ’ ένα άτυπο μάθημα γεωγραφίας. Το πρώτο μαργαριτάρι ήρθε από τη Στάβη: «Να κάνω μια ερώτηση. Είναι ο χάρτης της Ελλάδος; Νομίζω μοιάζει με το χάρτη της Κουάλα Λουμπούρ!», είπε η υποψήφια και καλλίγραμμη νύφη, αφήνοντας τον Αλέξη με το στόμα ανοιχτό. «Εδώ δεν ξέρεις την Ελλάδα θα ξέρεις την Κουάλα Λουμπούρ;» της απάντησε η συμπαίκτριά της, ονόματι Τζωρτζίνα. Φυσικά η Στάβη επανήλθε λέγοντας ότι την Ελλάδα την έχει δει σε παγκόσμιο χάρτη!

Το κερασάκι στην τούρτα γνώσεων των κοριτσιών του Bachelor έβαλε μία ακόμη υποψήφια. «Αλέξη μου εγώ που είμαι από την Κύπρο δεν το έχω με τους χάρτες και τη γεωγραφία» είπε η Άννα και ο Αλέξης την προκάλεσε να πει που νομίζει ότι βρίσκεται η μεγαλόνησος. Η νεαρή υποψήφια ούτε καν γνώριζε που βρισκόταν η Κύπρος. Αντ’ αυτού είπε ότι βρίσκεται κάπου κοντά στην Αττική ή κάπου κοντά στις Κυκλάδες! “Καλά που δεν πήγα σ’ αυτή τη δοκιμασία. Νομίζω ότι το Λαγονήσι είναι στο Αιγαίο!” σχολίασε η φοιτήτρια και δασκάλα latin χορών, Ντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Bachelor: Τα μαργαριτάρια άφησαν τον Παππά με το στόμα ανοιχτό… Ποιες νύφες δεν πέρασαν το τεστ;

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »