Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του Alpha και τη σύντροφό του, Νικολέττα;

Είναι σίγουρα η χρονιά του, αφού ούτε ο ίδιος θα μπορούσε φανταστεί, τα όσα θα ακολουθούσαν μετά τη συνεργασία του με τον Alpha ως mr Bachelor αλλά και τη σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου, νικήτρια του ριάλιτι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέστρεψε τηλεοπτικά, αυτή τη φορά ως παρουσιαστής του Battle of the Couples. Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στις κάμερες, σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού.

«Μπορεί να στεναχωρηθώ για δημοσιεύματα γιατί δεν με γνωρίζουν αλλά με δυναμώνουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι για μένα ας γράψουν ό,τι θέλουν αλλά δεν είναι πολύ όμορφο να πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς. Παρόλα αυτά οι γονείς μου το διαχειρίστηκαν με περισσότερο χιούμορ από ό,τι εγώ και ειδικά η μητέρα μου», ήταν η απάντησή του στην κάμερα του Open.

Εδώ και αρκετό καιρό, τόσο η Νικολέττα, όσο και ο Παναγιώτης απέφευγαν τις κοινές φωτογραφίες και εξόδους, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 24/3 ο παρουσιαστής ανέβασε ένα insta story το οποίο αποτέλεσε και έκπληξη για αρκετούς από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Γνωρίστηκαν στο ριάλιτι του Alpha, όπου και ξεκίνησαν μαζί μια δυνατή σχέση.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης επέστρεψε, αυτή τη φορά ως παρουσιαστής για το νέο ριάλιτι του Alpha.

Ενώ ταυτόχρονα ξέσπασαν οι φήμες περί χωρισμού.

Αυτή είναι η νέα φωτό του Παναγιώτη. Ο παρουσιαστής του Alpha ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο γράφοντας “ευχαριστώ πολύ” στη Νικολέττα. (Προφανώς για τη μάσκα προστασίας που του προσέφερε)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασιλάκος: Η φωτό και το μήνυμα στη Νικολέττα Τσομπανίδου μετά τις φήμες περί χωρισμού

Πηγή: Spoilers

Διαβάστε επίσης »