Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον!

Ξεκίνησε το “Battle of the Couples“, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά. 

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησαν τα πράγματα για ένα από τα ερωτευμένα ζευγάρια. Πρώτες μέρες στην βίλα του Battle of the Couples και τα δώδεκα ζευγάρια προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά, με τις πρώτες παρεξηγήσεις και διαφωνίες, να έχουν γίνει αισθητές.

Να θυμίσουμε πως οι συμμετέχοντες του ριάλιτι περνούν από μια σειρά δοκιμασιών και αγωνισμάτων, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, μέχρι να φτάσουν στο φινάλε του παιχνιδιού και να τα εισπράξουν.

Είδε το αγώνισμα και αρνήθηκε να συμμετάσχει
Στο τελευταίο επεισόδιο, το ζευγάρι που θα κατάφερνε να έρθει πρώτο στη δοκιμασία θα κέρδιζε το ποσό των 2.000 ευρώ.

Και ενώ η Σάσα Σταμάτη προετοίμαζε τα ζευγάρια για το αγώνισμα εκτός σπιτιού, η Μαριάννα ανακοίνωσε την απόφασή της να απέχει από το συγκεκριμένο αγώνισμα μιας και λίγους μήνες πριν, είχε έναν τραυματισμό στο πόδι της, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να το διακινδυνεύσει.

Η Σάσα, ακούγοντας την απόφασή της, της υπενθύμισε το βέτο της παραγωγής, πως όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται μαζί, ζητώντας έτσι και από τον Άγγελο (σύντροφο Μαριάννας) να κάτσει στον πάγκο.

Έχασαν τα 6000 ευρώ και τσακώθηκαν μπροστά σε όλους
Οι συμμετέχοντες του ριάλιτι περνούν από μια σειρά δοκιμασιών και αγωνισμάτων, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, μέχρι να φτάσουν στο φινάλε του παιχνιδιού και να τα εισπράξουν. Όλα τα ζευγάρια ξεκίνησαν, έχοντας λάβει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, από 100.000 ευρώ.

Στο νέο επεισόδιο του Battle of the Couples τα ζευγάρια συμμετείχαν στην πρώτη δοκιμασία με την επίβλεψη της Σάσας Σταμάτη, με τον Ριχάρδο και την Άντζελα να αυξάνουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό κατά 2.000 ευρώ.

Το μεγάλο σοκ για τους παίκτες ήρθε αργότερα και στη δεύτερη δοκιμασία υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Βασιλάκου. Τα ζευγάρια συνάντησαν στην αρένα τον παρουσιαστή. Εκεί, ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως θα έπρεπε αρχικά να χωριστούς σε δύο ομάδες, η κερδισμένη ομάδα δεν θα είχε να φοβηθεί τίποτα, ενώ η ηττημένη ομάδα θα περνούσε σε νέα διαδικασία από την οποία ένα ζευγάρι θα έχανε έως και 6000 ευρώ.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το xamos.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Battle of the Couples

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »