ΒΟΜΒΑ με Φαίη Σκορδά! ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;!!! Τι αποκάλυψε για τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που έχει! Σε αποκαλύψεις προχώρησε η πανέμορφη παρουσιάστρια. Από εκείνες που δεν πάει ο νους παρά μόνο αν έχεις λόγο να σκεφτείς. Διότι από που και ως που να μας προκύψει η απορία να της έχει γίνει πρόταση να πολιτευτεί και ποια ήταν η απάντηση της;

Φυσικά η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε και τις προτάσεις που της έγιναν, αλλά και τη θέση της και την άποψη της απέναντι στην προοπτική να κατέβει για βουλευτής!

Η Φαίη Σκορδά μας ενημέρωσε πρώτη φορά για τις προτάσεις που της έχουν γίνει για τις εκλογές και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τις έχει αρνηθεί όλες.

Αφορμή γι’ αυτήν την εξομολόγηση της παρουσιάστριας στάθηκε η εσωτερική ψηφοφορία του YFSF, αλλά και η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη με ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

“Μου κάνει εντύπωση, όλοι έχουμε δεχτεί προτάσεις, μου κάνει εντύπωση και για τον Σταρόβα και για την Μπεκατώρου. Νομίζω ότι όλοι έχουμε δεχτεί προτάσεις.

Ιδίως φέτος, έχουμε δει ότι πάρα πολύς κόσμος από τα επαγγέλματα που έχουν μια αναγνωρισιμότητα, τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι το έχουν τολμήσει.

Η Μπεκατώρου, όχι ότι θα έλεγε ποτέ ναι, είμαι σίγουρη ότι δεν θα έλεγε, ναι. Εγώ δεχόμουν από τα πρώτα μου χρόνια από τη Θεσσαλονίκη.

Από όλα σχεδόν τα κόμματα. Αλλά το θεωρώ αστείο.

Από πάρα πολλές παρατάξεις και από πρόσωπα με μια πολύ μεγάλη πολιτική καριέρα. Απλώς θεωρώ ότι για να αποδεχτεί κάποιος και να κάνεις σε κάποιον μια πρόταση, πρέπει εκείνος να έχει τις γνώσεις, τις σπουδές, το χρόνο” , είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αυτό είναι το πανεπιστήμιο που σπούδασε στην Ιταλία Η Φαίη Σκορδά όπως είναι γνωστό, αφού το έχει πει πολλές φορές φοίτησε στο πανεπιστημιακό τμήμα σπουδών θεάτρου, τεχνών και χορού.

Φαίη Σκορδά: Στο ζωολογικό πάρκο με τους γιους της προ covid-19!

Μόλις τελείωσε το Λύκειο πήρε την απόφαση να πάει στην Ιταλία όπου ήδη βρισκόταν για σπουδές ο αδελφός της και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Οι γονείς της δεν είχαν πρόβλημα, αφού και οι ίδιοι είχαν πάει στην Ιταλία , ενώ έδειχναν εμπιστοσύνη στην Φαίη και γι’ αυτό τον λόγο η ίδια δεν ήθελε να πάει πενταήμερη, αφού δεν ένοιωθε πιεσμένη από τους γονείς της.

Η Φαίη Σκορδά έμεινε μαζί με τον αδελφό της και η 40λεπτη διαδρομή με το τραίνο μέχρι το Πανεπιστήμιο δεν την κούραζε καθόλου. Βέβαια, την πρώτη μέρα έπαθε ένα σοκ όταν βρέθηκε στο αμφιθέατρο, αφού δεν ήταν όλα έτσι όπως τα φανταζόταν.

Η Φαίη Σκορδά μπαίνοντας στον χώρο όπου θα γινόντουσαν τα μαθήματα αντίκρισε τύπους με μακριά κασκόλ και μαλλιά που έδειχναν να είναι αρκετές μέρες άλουστα.

Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ «Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Οι συμφοιτητές της ανέλυαν με πολλές λέξεις το μάθημα της Σημειωτικής και η ίδια φαινόταν να μην καταλαβαίνει τίποτα.

Μετά το τέλος του μαθήματος , η Φαίη βγήκε από το αμφιθέατρο και πήρε τηλέφωνο την μητέρα της για να της πει τα όσα πέρασε.

Βέβαια δεν το έβαλε κάτω, αφού κάθε βράδυ μετάφραζε τα βιβλία λέξη προς λέξη και έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούσε να παρακολουθεί τα μαθήματα με άνεση.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Μπολόνια όπου σπούδασε εκεί στο πανεπιστήμιο πριν ξεκινήσει την καριέρα της και φυσικά πριν γνωρίσει τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη βρέθηκε στην ιταλική πόλη πριν χρόνια και θα μπορούσε να πεις κανείς ότι οι σπουδές στην Ιταλία για την οικογένεια Σκορδά είναι παράδοση αφού εκεί σπούδασε και ο αδελφός της αλλά και αρκετά χρόνια πριν οι γονείς της, όπου σπούδαζαν στην Πάρμα.

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα επισκέφθηκε την πόλη όπου έζησε για αρκετό καιρό γεμάτη συγκίνηση και πολλές πολλές αναμνήσεις!

χρόνια μετά επέστρεψα στην πόλη που σπούδασα… Την αγαπημένη μου Bologna..

Στον αγαπημένο μου δρόμο…
Via Zamboni 38…Università di Lettere e Filosofia .

Διαβάστε επίσης »