Το Top Chef είναι η νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Έχει πολλούς λόγους να χτυπήσει το MasterChef και έχει πέσει με τα μούτρα στην νέα του παραγωγή μαγειρικής.

Από την την μία το Game Of Chefs του ΑΝΤ1 που το έχει ήδη παρουσιάσει και τώρα ο ΣΚΑΙ με το Top Chef. Φυσικά και τα δύο νέα ριάλιτι δεν τόλμησαν να πάνε απέναντι στον “Βασιλιά” των μαγειρικών ριάλιτι MasterChef που αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου.

Μετά τα μέσα Αυγούστου ξεκινούν τα γυρίσματα Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το νέο ριάλιτι μαγειρικής, παραγωγής Ατζούν στον ΣΚΑΙ. Μιλάμε για το Top Chef, το οποίο θα προβάλλεται τη νέα σεζόν και θέλει να μπει πολύ δυνατά.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου, και πολύ σύντομα θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.  Φυσικά τα ονόματα των κριτών, που θα κρύβουν εκπλήξεις. Ο παρουσιαστής είναι ένα πρόσωπο που δίνει μεγάλη βαρύτητα ο Τούρκος παραγωγός.

Μπαμ με τον παρουσιαστή Ετοιμάζεται να γίνει πανικός με τον παρουσιαστή του ριάλιτι.

Ο Ατζούν ήρθε σε συμφωνία με τον τραγουδιστή – και όχι μόνο – Δημήτρη Σταρόβα. Ο καλλιτέχνης μην ξεχνάμε ότι έχει σχέση με μαγειρική, αφού διατηρεί κανάλι στο youtube και ανεβάζει συνταγές μαγειρικής, και στο παρελθόν παρουσίαζε στην ΕΡΤ3 την εκπομπή «Νηστικό αρκούδι».

Ο τραγουδιστής είναι σύμφωνος και αρκετά ενθουσιασμένος με την ιδέα και υπάρχει προφορική συμφωνία.

Αναμένονται πολλές ευχάριστες στιγμές, με το ιδιαίτερο χιούμορ του τραγουδιστή.

Από πληροφορίες μας θα δούμε αρκετά δυνατά ονόματα στους κριτές του ριάλιτι και αναμένονται με ενδιαφέρον οι ανακοινώσεις και τα γυρίσματα. Φυσικά πριν τις επίσημες ανακοινώσεις θα τα έχετε μάθει όλα εδώ. Το TOP CHEF θα παίζει μπάλα στο γήπεδο του sport365.gr

Τι γίνεται με τις συμμετοχές; Οι συμμέτοχες πάνε πολύ καλά, αλλά ο Τούρκος ως αλεπού των ριάλιτι, δεν κάθεται να περιμένει την θεά τύχη να του φέρει τα λαβράκια στο ριάλιτι που ετοιμάζει. Μιλάμε για τους παίχτες.

Τι έκανε λοιπόν ο δαιμόνιος παραγωγός. Οργάνωσε σε όλη την Ελλάδα, σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες ειδικές συγκεντρώσεις, αλλά επισκέφθηκαν δεκάδες Top εστιατόρια, και πεντάστερα ξενοδοχεία για να βρει αυτούς που θέλει. Μέχρι και στα ρουφ γκάρντεν τους μάζευε για να κάνει αξιολόγηση.

Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ικανοποιητικά και η πρώτη φάση είναι έτοιμη, για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Προς το παρόν δείτε το trailer για τις συμμετοχές που ξεκίνησαν

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »