Τελικά η Χριστίνα Κεφαλά ήταν ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη ή ανάβουν άδικα «φωτιές» στο Survivor 2021; Η απάντηση που έδωσε η εκπομπή «Πρωινό».

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι το πρόσωπο των ημερών στο Survivor 2021, καθώς η νέα παίκτρια φέρεται πως ήταν ζευγάρι με τον πρώην της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη, ενώ βρίσκεται κι αυτός στον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή «Πρωινό» προσπάθησε να δώσει λύση στο ζήτημα που ταλανίζει το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς οι αντιδράσεις της Μαριαλένας είναι σφοδρές, σε σημείο να διαμαρτυρηθεί ακόμα και στην παραγωγή.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λοιπόν, ανέφερε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ότι η Χριστίνα Κεφαλά και ο Σάκης Κατσούλης δεν ήταν ποτέ ζευγάρι. Αντιθέτως, είχαν ένα σύντομο φλερτ, το οποίο στάτησε γρήγορα, ενώ η Μαριαλένα δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο γεγονός.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η Χριστίνα δεν είναι η νυν του Σάκη. Δεν είναι νυν. Είχαν ένα φλερτ για έναν μήνα περίπου. Η Χριστίνα είναι φίλη μου. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είχαν φλερτ για έναν μήνα, ενάμιση. Μέχρι εκεί. Δεν προχώρησε, δε βγήκε σε σχέση, τέλος. Απλά ήταν μετά τη Μαριαλένα. Με τη Μαριαλένα χώρισαν άσχημα. Δεν ξέρει περαιτέρω πράγματα. Οπότε ξέρει τη Χριστίνα σαν νυν. Δεν είχαν καθόλου σχέση. Το ξέρω γιατί η Χριστίνα είναι φίλη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης »