Ο Δάκης αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος». Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής τους αλλά μίλησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη την οποία δεν περιμένεις. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο» αποκάλυψε.

«Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής» τόνισε ο Δάκης.

Όπως δήλωσε μαζί του ήταν οι φίλοι μου και οι συγγενείς του. «Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό» επεσήμανε.

Επίσης, μιλώντας για την καριέρα και την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού σημείωσε πως θα ήταν αχάριστος εάν έλεγε ότι δεν είχε τη θέση που του αναλογούσε αλλά δήλωσε πως θα ήθελε να τον είχαν πάρει λίγο πιο σοβαρά.

Τέλος για το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε είπε «καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει η δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε».

Διαβάστε επίσης »