Σήμερα θα πραγματοποιηθεί το εξ’ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη Super League 1.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου για να τον δείτε σε live streaming.

Σχετικά με τον αγώνα:

Ο ΠΑΟΚ τα παίζει όλα για όλα σήμερα. Μια νίκη μπορεί να τον βάλει πίσω στο παιχνίδι ενώ η ήττα θα εκμηδενίσει τις ελπίδες του στο πρωτάθλημα. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε, αντί του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τόνισε πως όλοι στην ομάδα αδημονούν για τον αγώνα και μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη. Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

Ο αυριανός αγώνας είναι για σας μια αναμέτρηση όπως όλες οι άλλες;

“Από τη μια πλευρά είναι απλά ο επόμενος αγώνας αλλά… ναι, ξέρουμε κι εμείς κι οι ποδοσφαιριστές κι ο κόσμος πως είναι διαφορετικό ματς. Είναι ένας αγώνας με τον Ολυμπιακό, ντέρμπι, πολλή ένταση, ένα ντέρμπι μεταξύ των κορυφαίων στην Ελλάδα. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω στους παίκτες σχετικά. Είναι ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι σημαίνει ένα τέτοιο ματς κι είμαστε έτοιμοι”.

Η άποψή σας για τον αυριανό αντίπαλο;

“Ότι και να πούμε είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή τώρα, δεν έχει χάσει – ακόμη – παιχνίδι. Εντάξει, έχουμε σεβασμό αλλά νομίζω ποιότητα διαθέτουμε κι εμείς, το μόνον παραπάνω που πρέπει να έχουμε αύριο κι ελπίζω να το έχουμε είναι καρδιά. Η καρδιά είναι αυτήν που πρέπει να παίξει και παίζει μεγάλο ρόλο για μας και περιμένουμε αύριο μεγάλη αντίδραση από τους παίκτες και σαν ένταση και σαν ποιότητα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Περιμένουμε να κάνουμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε”.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε live streaming σήμερα Τετάρτη 13/1

Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός την Τετάρτη 13/1, στις 19:30. Ο αγώνας θα προβληθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της Novasports.

Εάν δεν έχετε τη συνδομητική υπηρεσία, μπορείτε εναλλακτικά να δείτε τον αγώνα σε live streaming. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να βρείτε τις πηγές από τις οποίες θα μπορέσετε να δείτε δωρεάν τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης »
Δείτε LIVE STREAMING όλους τους αγώνες.