Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Tο όραμα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως μία εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου, έχοντας ως μακροπρόθεσμες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες.

Σήμερα, ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, προσφέροντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μία μοναδική εργασιακή εμπειρία σε εξαιρετικούς επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους, μέσα από το δυναμικό πλάνο Επιλογής και Στελέχωσης και το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για φοιτητές. Βασικός στόχος του ΟΠΑΠ είναι η ανάπτυξη μιας ομάδας υψηλής απόδοσης, μέσα από την προσέλκυση νέων ταλέντων, την ανάπτυξη των εργαζόμενων και τη δημιουργία ισχυρότερων δεσμών μεταξύ εταιρείας και εργαζόμενων. ​​​​​​

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Mην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας (κουδουνάκι & feed), ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, ή να μας ακολουθήσετε στο Google News, ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook, ή να μας ακολουθήσετε στο twitter και στο κανάλι του Youtube!

Διαβάστε επίσης »