Καταλαβαίνω την κούραση. Καταλαβαίνω τα ψυχολογικά προβλήματα. Καταλαβαίνω την αγωνία ακόμη και τον φόβο για το αύριο. Είναι απολύτως ανθρώπινα συναισθήματα και θεμιτές αντιδράσεις εξαιτίας όλων αυτών που ζούμε. Όμως είναι άλλο αυτό και άλλο η συνωμοσία και η φτηνή πολιτική εκμετάλλευση συγκεκριμένων κύκλων μέσω κάποιων τρόλς του διαδικτύου.

  • Προχθές “έστειλαν” τον Τσιόδρα στην εντατική μετά το εμβόλιο. Απο την πρώτη στιγμή γράφαμε πώς ο Καθηγητής είναι πολύ καλά στην υγεία του και πώς όλα αυτά είναι ιστορίες για… αγρίους. 

Πάρτε και τις αποδείξεις.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Facebook και τον δείχνει να συμμετέχει κανονικά στην πρωινή (σ.σ. Τρίτη, 12.01.2021) σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, μαζί τον υπουργό Βασίλη Κικίλια και τον γενικό γραμματέα πρωτοβάθμιας φροντίδας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος του γραφείου Τύπου του υπουργείου, Θάνος Τριανταφύλλου με το εξής σχόλιο: “Σήμερα το πρωί, όπως και κάθε πρωί τον τελευταίο ένα χρόνο”.

Δείτε τον – Ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά το πρόβλημα υγείας του, δείτε τι λένε στα social media:
Ελεύθερος Τύπος
51 λεπτά πριν
Άρειος Πάγος για υπόθεση Μπεκατώρου: Επιτακτική ανάγκη άμεσης παρέμβασης για τέτοια αδικήματα -
SKAI.gr
55 λεπτά πριν
Σοφία Μπεκατώρου: Δεν είμαι η μόνη που κακοποιήθηκε - Σπάστε τη σιωπή μιλήστε
Nea Moudania Blog
59 λεπτά πριν
Kορωνοϊός - 320 νέα κρούσματα - 2 στη Χαλκιδική.
SKAI.gr
1 ώρες πριν
Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρειου Πάγου για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις
ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΓΝΩΣΗ -ΑΛΗΘΕΙΑ-AΦΥΠΝΗΣΗ
1 ώρες πριν
Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε επίσης »