Η πρώτη φορά που η 36χρονη Έφη  Κακαράντζουλα θα κληθεί να δώσει για επαρκή απάντηση για τα όσα την οδήγησαν να διαπράξει το φρικιαστικό έγκλημα σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου τον περασμένο Μάιο, έφτασε.

Σήμερα το πρωί ενώπιον δικαστών και ενόρκων η κατηγορουμένη θα πρέπει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του Δικαστηρίου.

Ο δικηγόρος του θύματος της επίθεσης, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ είπε ότι “περιμένουμε να δούμε ένα θέατρο εμπλουτισμένο με μυθοπλασία” από την κατηγορούμενη.

“Έχει δώσει μια τυπική ομολογία στην οποία έχει πει ότι τα πραγματικά περιστατικά είναι έτσι ακριβώς όπως αναγράφονται στο κατηγορητήριο”, δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

“…Η απολογία ενός κατηγορούμενου είναι ιερή και ως τέτοια πρέπει να την σεβαστούμε. Παράλληλα, όμως, ο δράστης τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων πρέπει να είναι προσεκτικός για τρία πράγματα: να μην προσβάλλει το θύμα του με αυτά που θα πει. Καλώς η κακώς η κατηγορούμενη σε λίγα χρόνια θα είναι έξω, ενώ η Ιωάννα θα είναι ισόβια φυλακισμένη”.

Διαβάστε ακόμα

Δίκη Βιτριόλι: «Και όταν θα βγει από την φυλακή σκοπός της είναι να με αποτελειώσει»- Οι δηλώσεις της Ιωάννας

Δίκη βιτριόλι: Η κατάθεση του Νώντα – «Είχα ελεύθερη σχέση με την κατηγορούμενη – Δεν έχω δει την Ιωάννα»

Διαβάστε επίσης »