«Αυτά που μου ζητάτε τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω πια το λόγο για να το πω…», όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα στο Love it».

Ένταση προκλήθηκε στη σημερινή εκπομπή (13/10) της εκπομπής «Love it», όπου βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Παπαδήμα.

Αιτία της διαφωνίας ήταν το γεγονός ότι η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε τη συζήτηση με αφορμή όσα είπε πρόσφατα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, αναφορικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η σύντριφός του.

Αντίθετη στο να τοποθετηθεί για το θέμα αυτό ήταν η ηθοποιός, η οποία αποφεύγοντας να αναφερθεί στο ζήτημα, έστρεψε τη συζήτηση στην παράστασή της, λέγοντας ότι αυτή τη συμφωνία έκανε για να βγει ζωντανά.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε στο σπίτι μου σήμερα πρωί πρωί για να σας μιλήσω για την παράσταση μου “Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι”»… Αυτό θα πούμε τώρα. Γι’ αυτό ήρθαμε να πούμε.

Αυτά που μου ζητάτε τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω πια το λόγο για να το πω, δεν σηκώθηκα γι’ αυτό…», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Συγγνώμη που σε ξυπνήσαμε, Δήμητρα αγαπημένη», απάντησε άμεσα η Ιωάννα Μαλέσκου. «Δεν λέω αυτό, εγώ σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και ήρθατε για να μιλήσω για την παράστασή μου. Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα. Εντάξει;», τόνισε η ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη


Διαβάστε επίσης »