Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου

Δωρεά tablet από την Τράπεζα Χανίων και την εταιρεία αναψυκτικών ΤΕΜΕΝΙΑ για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης των μαθητών του Δήμου Καντάνου-Σελίνου

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου, οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστούν θερμά την Τράπεζα Χανίων και ιδιαίτερα τον κ. Μαρακάκη Μιχαήλ – Πρόεδρο Δ.Σ. και τον κ. Ανδρουλάκη Γεώργιο – Αντιπρόεδρο Δ.Σ., καθώς και την εταιρεία αναψυκτικών «ΤΕΜΕΝΙΑ», για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας και την γενναιόδωρη προσφορά τους σε παροχή tablet τα οποία θα διανεμηθούν σε μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου μας ώστε να μην υπάρχει κανένας μαθητής χωρίς πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση.

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη της τοπικής κοινωνίας καθώς και των οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η μάθηση είναι δικαίωμα για όλους – είτε στο σχολείο είτε στις έκτακτες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Κανένα παιδί δεν θα μείνει μόνο του στη μάχη αυτή, κανένα παράθυρο γνώσης δεν θα μείνει κλειστό.

13 Ιανουαρίου 2021, 15:25 ΜΜ

Δωρεάν tablet από την Τράπεζα Χανίων και τα Αναψυκτικά ΤΕΜΕΝΙΑ στον Δήμο Καντάνου Σελίνου, δείτε τι λένε στα social media:
filoi_esfigmenou
57 λεπτά πριν
SKAI.gr
1 ώρες πριν
Συνελήφθησαν οι δράστες του βίαιου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό -Ανήλικοι και αδέλφια
Tasos Nikopoulos
2 ώρες πριν
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΕΓΓΑΣΤΡΙΜΥΘΟΣ - ΠΑΤΕΡΑ
TheGreekPatriot
2 ώρες πριν
15 Ιανουαρίου 1950 - Αρχίζει η Δημοψήφισμα στην Κύπρο για Ένωση με την Ελλάδα.

Οι Έλληνες της Κύπρου, ψηφίζουν υπέρ της Ένωσης με 95.7%.

10DECO Interior | Διακόσμηση
2 ώρες πριν
📌 Οι τέταρτες υψηλότερες θερμοκρασίες του πλανήτη σημειώθηκαν το 2018 - ΔΕΙΤΕ:
Διαβάστε επίσης »