ΕΚΛΕΨΑΝ την Βέφα Αλεξιάδου! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ για την τσέπης της! Έγινε φοβερό σκηνικό. Η ΕΘΝΙΚΗ μας μαγείρισσα ανακάλυψε σύμφωνα με όσα έγραψε στην αγωγή της ότι κάποιος στιάτορας επιχειρηματίας της…ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ για την μαγειρίτσα. Αντέδρασε αστραπιαία και έκανε τα δέοντα ώστε να διεκδικήσει νομικά το δίκιο της! Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς όπως ισχυρίζεται έκλεψαν τη συνταγή για την περίφημη μαγειρίτσα της.

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: ΑΣ ΗΜΟΥΝΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου με αγωγή της ζητά από τον επιχειρηματία, παρουσιαστή, μάνατζερ και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, το ποσό των 60.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί εφεξής το όνομά της στη μαγειρίτσα κοτόπουλο, που σερβίρει στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με την πλευρά της γνωστής μαγείρισσας, η συγκεκριμένη μαγειρίτσα βασίζεται σε δική της συνταγή.

Μάλιστα, η κ. Αλεξιάδου ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει αναρτήσει φωτογραφία της στην είσοδο του μαγαζιού του και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια με τη φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «Τη μαγειρίτσα της Βέφας».

ΧΟΛΗ απο Βέφα Αλεξιάδου σε Ελένη Μενεγάκη! ”Αχάριστη! Μόνο να τρώει έμαθε!”

«Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή που κατέθεσε η γνωστή μαγείρισσα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΣΟΚΑΡΕΙ η Βέφα Αλεξιάδου: ”Δούλεψα δεκαεφτά χρόνια στην τηλεόραση δίχως να πάρω μία”

Ο επιχειρηματίας μέσω των δικηγόρων του έστειλε με τη σειρά του εξώδικο στην Βέφα Αλεξιάδου, ισχυριζόμενος ότι με την άδειά της χρησιμοποίησε το όνομά της στο πιάτο.

Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από την εκπομπή «Πρωινός καφές» του ΑΝΤ1. Μαγείρεψε σχεδόν με όλες τις παρουσιάστριες της εκπο,μπής, όπως η Πόπη Χατζηδημητρίου η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη.

Το 2003, παρουσίασε στο Mega, την εκπομπή με τίτλο «Τα Μυστικά Της Βέφας» και το 2009 την εκπομπή «Στην κουζίνα με τη Βέφα» στο κανάλι Alter.

Διαβάστε επίσης »