Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο δολοφόνος της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετά την πολύωρη ανάκριση του από τους έμπειρους αξιωματικούς και με βάση τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους αναγκάστηκε να ομολογήσει και να συλληφθεί για να ακολουθηθεί πλέον η νόμιμη διαδικασία

Η έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ έχουν στην διάθεση τους επαρκή στοιχεία τα οποία τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο πιλότος σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προέρχονται κυρίως από τα ηλεκτρονικά μέσα που κατείχε το ζευγάρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, φαίνεται να έκανε κάποια λειτουργία πριν καλέσει με την μύτη του όπως δήλωσε την αστυνομία, από την κάμερα που υπάρχουν ενδείξεις ότι η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε πριν από το έγκλημα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος που δείχνει αύξηση των καρδιακών σφυγμών πριν από την τέλεση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα τα εργαστηριακά δεδομένα δείχνουν πως η κάρτα από την κάμερα έχει αφαιρεθεί 4 ή 5 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Τέλος σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης Καρολάιν

Οι αγκαλιές και τα κλάματα του πιλότου στο μνημόσυνο της Καρολάιν, λίγο πριν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »