Δείτε την ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι για τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη, την πρώτη Ελληνίδα «MasterChef», η οποία εργάστηκε δίπλα του για 4 χρόνια.

Οι θαυμαστές της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, της νεαρής σεφ από την Καλλονή της Λέσβου που κατέκτησε το έπαθλο στο φετινό «MasterChef 5», έχουν κάθε λόγο να θριαμβολογούν για την νίκη της αγαπημένης τους.

Όμως ο Έκτορας Μποτρίνι, ο βραβευμένος ελληνο-ιταλός σεφ που γνωρίσαμε μέσα από την παρουσία του στην τηλεόραση, έχει έναν επιπλέον λόγο για να χαίρεται για την επιτυχία της, αφού η Μαργαρίτα Έκανε τα πρώτα βήματά της στις επαγγελματικές κουζίνες δίπλα του.

Έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι:

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν. Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!».

{https://www.instagram.com/p/CP8wexzsyp8/}

Διαβάστε επίσης »