Η τέως παίκτρια του «Survivor 2021» μίλησε στον φακό του «Ευτυχείτε» για την συνάντησή της με τον Γιώργο Λιβάνη και το πιστεύει η ίδια ότι συμβαίνει με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Την Έλενα Κρεμλίδου, την γνωστή σε όλους μας Μαριπόζα, συνάντησε ο φακός του «Ευτυχείτε» σε μια πρόσφατη έξοδο της και η instagrammer που έγινε γνωστής το πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor 2021» μίλησε για τους συμπαίκτες της και, φυσικά, για το ερωτικό «τρίγωνο» Μαριαλένας – Σάκη – Γιώργου Λιβάνη.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την τελευταία επίθεση του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς Καφετζή, φίλο της Μαριπόζα στο παιχνίδι, τον οποίον ο ηθοποιός χαρακτήρισε «κοράκι».

«Ο Αλέξης θα έκανε καλύτερα αν βούταγε την γλώσσα του στο μυαλό του λίγο περισσότερο. Έχει μιλήσει με ακραίους χαρακτηρισμούς, όχι μόνο για τον Τζέιμς, αλλά και για άλλα παιδιά στο παιχνίδι, και για την Άννα Μαρία» είπε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία ποτέ δεν έκρυψε την αντιπάθειά της προς τον συγκεκριμένο παίκτη.

Και ξεκαθάρισε τη στάση της στο πλευρό του Καφετζή. «Ο Τζέιμς είναι από τους πιο στρατηγικούς παίκτες και αυτό είναι καλό γιατί θα μείνει περισσότερο στο παιχνίδι» είπε, συμπληρώνοντας ότι, αν ξανάμπαινες στο παιχνίδι, θα ήθελε να είναι και πάλι στην ομάδα των Μπλε.

Για τον Τριαντάφυλλο, η εικοσιτετράχρονη instagrammer απέφυγε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο. «Αφού τον κρατάνε μέσα, κάτι κάνει σωστά» ήταν η απάντησή της.

Όσο για το φλέγον θέμα της σχέσης της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, η Έλενα είναι της άποψης πως «και οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν και τι κάνουν»

Τέλος, αναφερόμενη στον τελευταίο «σύντροφο» της Μαριαλένας, τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο βρέθηκαν στα γυρίσματα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, η Μαριπόζα δήλωσε πως… δεν τον είδε στενοχωρημένο. «Ο Γιώργος (Λιβάνης) που είδα σήμερα, δεν νομίζω ότι είναι στενοχωρημένος» είπε στον φακό του «Ευτυχείτε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »