Αυτό που πεθύμησα πιο πολύ είναι η επαφή μας, έγραψε η Ελένη Μενεγάκη, που από τον Σεπτέμβριο θα είναι στο MEGA.  

Σε καθημερινή εκπομπή, από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, θα βλέπουμε από τον Σεπτέμβριο την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που ανακοινώθηκε τόσο από το κανάλι όσο και από την ίδια – πριν από λίγο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αν κι έμεινε επί έναν χρόνο εκτός πλατό, αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και την σχέση που είχε κτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους τηλεθεατές.

Σήμερα το απόγευμα ήλθε και η επιβεβαίωση από την ίδια. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τα εξής: 

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας! Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα.

Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….».

{https://www.instagram.com/p/CNaKCG6J-Up/}  

Διαβάστε επίσης »